Deletedmom_289 Kızlar ben 7 haftalık hamileyim ve her şeyden iğreniyorum eşime yaklasamıyırum onun da yaklaşmasına izin vermiyorum evden eşyalardan bile midem bulanıyor sizde de olfu mu dolap bile açamaz hale geldim kokudan
Ayseq Deletedmom_289 koku degilde herkesten nefret ediyorum eşimde dahil 15 hafta….. piskoloji berbat
nevamm1 Deletedmom_289 Eşimden değil ama evden tiksinmistim ev kokuyordu sanki ablam gelip temizliyordu sanki yinede kokuyordu mutfak halısı kokuyor diye mutfağa giremiyorum ama herkes koku yok sana öyle geliyor diyordu yıkamaya verdim halıyı ama geldikten sonra seremedim daha yeni yeni seriyorum .
Gizemmmii Deletedmom_289 en çok korktuğum şeydi bu benim hamileyken ya eşimden tiksinirsem falan diye. Çok şükür hiç öyle bi sıkıntım olmadıı 🤲🏻 Dolap açma konusuna gelince dediğin gibi buzdolabını açamıyprum açarsamsa burnumu tıkayıp açıyorum banada kokuyo eğer midem bulanarak açıyosam o dolabı açmamla kapamam bir oluyo sonra koşa koşa wc ye 😅😅😅😅
Deletedmom_289 Denizyildizii bütün kokular dolap kokusu oda kokusu parfüm kokusu hatta şampuan kokusu bile
Deletedmom_289 Ayseq aynı şekilde surekli tartışıyoruz tahammülüm kalmadı şehir dışında oturuyorum surekli ailemi özlüyorum elimde olsa 9 ayı onlarla geçiririm
Ebusss1 Deletedmom_289 gayet normal banyo yaparken su inanılmaz derece de kokuyordu eşimden de tiksiniyordum acayio kokular geliyordu
ay-se Deletedmom_289 bende dolabı açamıyordum maske takıyordum dolabın kokusunı alsın diye bir kaseye çay fasalı koydum biraz aldı ama evet iğreniyordum yani zor bir dönem allah kolaylık versin herkeste farklı olur geçme süresi ama 14. Haftayı bulur tamamen normale dönmen ki ben 26. Haftadayım ara ara hala devam ediyor
Ayseq Deletedmom_289 cunku karşılarında hamile hassar bir kadın oldugunun farknda degiller cok pişmanım cokk🥺🥺🥺
Deros Deletedmom_289 18 haftaya kadar benim sürdü sonra geçti yani bünyeden bünyeye değişiyor prilam dr kullanıyordum istifra için 😊 herşey gibi o da geçiyor geçmeyecek zannediyorsunuz ama geçiyor😇
Nesegazi Deletedmom_289 ben ilk aylarda degilde simdi son 3 aya girdigimde beri okadar kizginimki eşime hic iyi bisey diyesim gelmiyor.Cok hassaslaştim ilgilenmesini dusunmesini üstüme düşmesini istiyorum ama sanki hamilelik deoresyonunu o yasiyormus gibi hic anlamiyor.Onceden daha ilgili dusunceliudo simdi hepten ters tepti.Ve kizginligim gecmiyor cok nazlı alingan biri oldum. 😣
Deletedmom_289 [silindi] benim eşim de anlayışla karşılıyor fakat içten içten bozulduğunu da hissediyorum ama elimde değil
[silindi] Deletedmom_289 okadrda olcak stres yapiyo kendine seni dusundugu icin cnm geli gecice merak etme o hisler gidincede yanindan gitmek istemiyosun hep yaninda olsun sarilsin opsun seninle uyusun hep istiyosun 4 ay sonra atlattim birakamiyom simdi herifi 35 haftalik
Clementinee Deletedmom_289 12. Haftamdayım bitti hepsi … Eşinede ben söylemiyorum hayatım hormonlarım hep de kendi kokuma bile çok tahammülm yok geçici bi süreç lütfen anlayışından dolayı teşekkür ederimmm seni seviyorum falan de gönlünü almış olursun😇
Clementinee Deletedmom_289 canım ben evim kokuyor gibi geliyordu annemlerde kaldım 2 hafta eşimden ayrı yattım merak etme normak geçici bir süreç. Çünkü hassass oluyoruz kokulara karşı şampuan kokusu bile midemi bulandırıyordu bana
Deletedmom_289 Clementinee ailem hatayda keske hemen gidebilsem bende hep uzaklaşmaya ihtiyacım var gibi geliyor
Hilal-95 Deletedmom_289 evet hemde çook midemi bulandırdı adam delirdi benm yüzümden sürekli git diyodum ayrı bile uyudu garibim 2 kere duş aldığı oldu ama geçti şükür ☺️