deletedmom2014 giresun ahh arkadaşım Allah kolaylık versin ya 🙏🏻 Bende sağa sola dönünce bile zorlanıyorum. Sürekli bacağımın altında bi yastıkla akşama kadar yatıyorum. İnşallah bu günler su gibi geçer gider saglıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız 💐🙏🏻
Kezibankarakoc eylusko yaaa ne güzel, inşallah biz de geliriz o haftalara:) sizin de mi erken doğum riski var
Kezibankarakoc eylusko yaa çok geçmiş olsun , yatıyor musunuz siz de ,ben 1 buçuk aydır yatıyorum sadece kontrollere gidip geliyorum
Aybuss Rabbim bebeğine sağlıkla kavuştursun canım bu günler allahın rahmeti ile geçecektir… Az biraz daha sabırlı ol kuzum ❤️
Busra321 deletedmom2014 Canım hiç korkma hamileliğimin başından beri kanamam vardı 20. Haftamda detaylı ultrasonda rahim uzunluğumun 22mm olduğunu öğrendim o gün dünyam başıma yıkıldı normalde asla oturamayan birisiyimdir kabullenemedim günlerce ağladım doktorumun ihmali diye doktor değiştirdim ( ablamda benimle aynı hamileydi onun serklajı vardı) ev işi asla görmedim sadece oturarak yemek yaptım psikolojim bozulmasın daha da diye günler haftalar geçti kısalmalar hala devam etti en son 18mm oldu 28. Haftamda hafif lekelenmem geldi doktora gittim 3-4 gün yatışım yapıldı iğneler ilaçlar birinin bana iyimisin demesi bile canımı acıtıyordu artık. Kayınvalideme taşındım 33+2 olduk çok çok şükür ama bir adım merdiven inip çıkmadım arabaya asla binmedim sadece doktordan doktora gittim. Yani kısacası yalnız değilsin yanlız değiliz elhamdulillah bebeklerimiz Sağlıklı gerisi rabbimde biz üstümüze düşeni yapalım ağlamak hiç bir çözüm değil her gün ağlayan biri olarak söylüyorum:)
deletedmom2014 Busra321 çok zor süreç ya gerçekten çok etkilendim artık. Benim şu ana kadar kanamam olmadı sadece sancım oluyordu sizin ağrınız oluyor muydu ? 🙏🏻 Bende doktorumu değiştirdim bu ara bana hep hersey mükemmel dedi durdu. Haftaya detaylı ultrason zamanım var sürekli yatıyorum arada kayınvalideme çıkıyorum 1 saat oturup evime iniyorum yemeğimi temizliğimi hep kaynanam yapıyor iş asla yapmıyorum sen sakın yapma diyorlar bu şekilde idare ediyoruz. 🙏🏻
Busra321 deletedmom2014 nst de sancım çıkmıyordu ama karnım çok toplanıyordu nidicard kullanmaya başladım onun içinde
eylusko Kezibankarakoc agrim yoktu ilaclarin iyi geldiğini hissettim.. normal hayata dönmeme rağmen kısalık artmamış. o şekil de devam ettim bende
deletedmom2014 Ilknuravci izmirdeyim Dokuz Eylül eğitim ve araştırma hastanesi doktorun adı Erkan çağlıyan daha muayene olmadım 1 Eylülü bekliyorum 🙏🏻
Zeynep9120 Tugba61 o bahsettiğin bende 14 haftalıkken basladı suan 28.haftanın icindeyiz devam ediyo cnm sanırm rahim ve bebek büyüyo baskı yapıyo o yuzden korkulcak bsy yok
Ilknuravci deletedmom2014 hm anladm canım sağol. Çok şükür bnm artık doktor araştırmaya gerek kalmadi doğum yaptm😊
Parsss deletedmom2014 benımde bebegımın eşi aşağıda malesef ama bunu asla göz önünde bulundurmuyorum sadece bebeğine odaklan konuş ona güven annesi güzel düşünelim güzel olsun sağ sağlim kavuşalım inşallah 🙏🏻
deletedmom2014 Parsss Bebeğin eşinin aşağıda olmasını o kadar umursamıyorum en fazla Sezeryan olurum hiç sorun değil ama rahim ağzı uzunluğum sınırdaydı en son günlerdir yatıyorum çok sancı çektim.. Bi kaç gündür iyiyim agrım sızım yok ayağa kalkınca dayanılmaz ağrılarım olurdu şuan iyiyim evde dolaşıyorum ağrım hiç olmuyor düzeliyor mudur bilmiyorum ama ağrılarım yok ona yoruyorum inşallah hersey düzelir ve saglıkla bebişimi kucağıma alırım 🥰
Kezibankarakoc eylusko çok sevindim sizin adınıza , ben iki haftada bi kontrole.gidiyorum hala aynı ölçüyorlar 25 26 mm civarı , o yüzden ilaçlara ve yatmaya devam ediyorum , sizin kaç mm
eylusko Kezibankarakoc Benim de şu an 26 27 mm falan Doktor 31 32 haftadan sonra bakmadı bile bu saatten sonra önemi yok dedi hani zaten o haftalardan sonra milimetre kısalmaya başlıyormuş yaşam sınırını da aştık şükürler olsun Bekliyoruz yine Kendimizi çok yormuyoruz ama günlük hayata döndük diye