Destinaa 9 da suni takıldı önce düşük ayarda veriyorlar serumu kısıyorlar yani açılmayı ara ara kontrol ediyorlar ilerleyen saate biraz daha artırdılar daha sonra gelip muayne ettiler açıklık 6 cm di ebe nst ye bakıyor sancın şu an 10 sen hissetmiyor musun diye bende hayır hissetmiyorum dedim😅 daha sonra ama ben oturmadım yani yürüdüm odada sadece bir ara tansiyonum düştü uzandım o ara daha sonra agrı lar baya sıklaşınca çömelme hareketi yaptım yatagın ayak ucundan tutup oturup kalktım squat yaptım yani plates topu vardı onun üzerinde gidip geldim hafif zıpladım ama o ara baya vuruyordu agrı sürekli olmuyor zaten sancı geliyor bir kaç dakika vurup gidiyor ama sık sık oluyor bu daha sonra ebe geldiginde 8 cm olmuştu bebegim biraz yukarıdaydı ebe alttan suyumu patlattı diger ebede bebegi biraz karnımdan aşagı itirdi ebe bebegi aşagı çekicem biraz dedi ve bebek geliyor diyip dogum haneye gittik acil bir şekilde zaten çatala çıkmam ile dogum yaptım doktor zor yetişti 2.dogumumdu ilki biraz daha uzun sürmüştü doktor kontrolün de 3 kez ıkınma da çıkmıştı kızımda