busraali Ay 105 mesaj olmuş okudum hepsini inşallah sağlıkla kurtulmuştur bende çok heyecanlandım allah yardımcısı olsun sağ salim almıştır inşallah kucağına bebişini.
EceKasapMom ARKadaşlar affedin vakit ayıramadım doğdu kızım anam babam usulü katkısız normal Doğum yaptım zor oldu ama kucağıma alınca geçti bu sabah 10 da doğduk ❤😘💐🙏🏻
Hiranurunannesi EceKasapMom ayyyyyy hadi gözümüz aydın sen bir biz dokuz doğurduk 😂😂😂 Allahım analı babalı büyütsün vatanına milletine hayırlı evlat eylesin 😍😍
Brnumut EceKasapMom Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı bir kul, evlat olsun inşaallah. Darısı bana 🙂
Alinmavi EceKasapMom Allah anali babali buyutsun, saglikli, uzun omurlu, kismetli, iyi bir insan olsun insallah. Cok sevindim heyecanla bekledik haberini 😊
ZeynepFatih EceKasapMom ayy allah analı babalı büyütsün canımm çok sevindim 🤗🤗 darısı bize İnşaAllah 😂 müsait olunca doğum sürecini bize anlatır mısın 🙏🙈
Zeynebinannesi EceKasapMom cok sukur ya gozumuz aydin bi bebegimiz daha dunyaya geldi Allah anali babali büyütsun insallah sira bende o zmn benimde dun 1 cm acilmam vardi cati muayenesi yaptilar dun gece hala kahverengi akintim var adet sancim gibi sancim var benimde iki gune gelir o zmn yasasin insallah benimde normal dogum olir dua edin bana da
Seda42 Zeynebinannesi Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inslh dualarımız sizinle sırası gelen gidiyor😊😊