EceKasapMom Kızlaar an itibariyle regl sancısına benzer bir sancı ve kahverengi akıntım geldi yoğun olarak 39+6 dayım acaba Doğum başlıyor mu suyum fln gelmedi henüz ama çok heyecan yaptım nedir ki bu sabah şuan 5 bilen ve uyanık olan arkadaşlar yardım edin 😃
ZeynepFatih EceKasapMom büyük ihtimal nişanın gelmiş canım 24 saat içinde Doğum yaparsın Allah’ın izniyle 🤗🤗 kasılman oluyor mu eğer oluyorsa dakika aralıklarını takip et gözün aydın şimdiden 🙈💕 darısı bize İnşaAllah 🙏😂
Alinmavi EceKasapMom bence yat dinlen zor bir gun olacak belli. Sonra guzel bir duş yap temiz temiz giyin mis gibi. Sakin kalmaya calis. Ahali kalkinca hurma aldir birine hurma ye dogumun kolaylassin Eger yapabikiyorsan sancin elveriyorsa dizlerini bukerek sirtini duvara vererek yavas yavas egilip kalkmaya calis derin bol nefesler al evin icinde yuru. Eger hastanen uzak degilse sanci araliklari 5 dk araya inene kadar evde gecirmeye calis sureyi. Allah bir avazda kurtarsin. Tum hamileler icin de dua etmeyi unutma. Saglikla al bebegini kucagina bize de haber et 😉
EceKasapMom MerveTaer bugün öğlen kontrolüm var bakalım ben olacağım🤦♀️ Birde iki gün önce Çatı muayenesi olmuştum acaba akıntının sebebi muayene olabilir mi
EceKasapMom ZeynepFatih inşallah allah razı olsun 🙏🏻☺ Bakalım bilmiyorum kontrolüm var zaten öğlen ama ilk doğumum tecrübe sıfır gelen kahverengi akıntının nişan mı yoksa çatı muayenesi sonrası gelebilecek olan akıntı mı olduğunu ayırt edemiyorum🤦♀️ Ara ara gelen adet sancısı var kasılma gibi bişi oluyor karnımda belimde ağrı kasıklarımda da var
ZeynepFatih EceKasapMom oda olabilir belki ama haftan müsait kasılman da varmış zaten bel çevresinden kasıklara doğru girer kasılma büyük ihtimal nişan yani 🤗
EceKasapMom ZeynepFatih 😱😱😱 amanın allahım gelmedi gelmiyor doğuramıyorum derken doğuma gidermişim 😃 en son Çatı muayenemde iki gün önce oldum 1 cm kadar demişti daha kanala fln da inmemişti bebeğim 🤦♀️ Tüh ya 41-42 beklerim diyordum şuan bi şaşkın oldum neyse belki muayene akıntısı olur ben fazla umutlanmayayım bekleyeyim bakalım 🙈
ZeynepFatih EceKasapMom 1 cm açılma olmuş kız 2 gün önce bence doğuracaksın 😂😳 nişan Bebek kanala düştüğü zaman gelir 🙊birde şöyle birşey var muayene akıntısı niye 2 gün sonra gelsin bende bugün oldun sanıyorum anacımm 😂😂
EceKasapMom ZeynepFatih ZeynepFatih ay bilemiyorum şuan panik halinde bekliyorum sessiz sedasız kimseyi uyandırıp telaşlandırmamak için 😅 nişan mı ki bu şimdi 😃😃 kabul de edemiyorum hahah😁😁 çarşamba kontrol oldum İnternette 48 saat içinde gelebilir akıntı diyor 🤦♀️ Aman inşallah nişandır da bebeğim sağlıkla doğar kucağıma alırım kızımı allah nerede varsa kurtarsın hepimize selamet versin 🙏🏻🙏🏻
ZeynepFatih EceKasapMom bende diyorum bugün muayene olduysa gelebilir belki öyle birşey olsa aynı gün gelir 😂😂 ben bile heyecanlandım kız ama sakin ol telaş yapma herşey güzel olacak 🙈🤗😂 Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin 🙏🙈 kız haber ver bize de çatlarım vallahi 🤣🤣
EceKasapMom ZeynepFatih bilirim😃😃 ben burda doğuranlardan çok haber bekleyip heyecan yaptım haber ederim tabi🙋🙋 bi gideyim doktora bugün derseki yine henüz Doğum başlamıyor daha da 42 ye kadar gitmicem doktora 😂😂😂😂 gide gele çatı muayenesi ola ola bi hal oldum son zamanlar geçmek bilmiyor 🤦♀️ Benim nst de çok sancım çıkıyor ama ben hiç hissetmiyordum bugün yoğun adet sancısı gibi sancım var bakalım durumum ne olacak 🙈
ZeynepFatih EceKasapMom anaaa ne güzel sancı çıkıyor ama sancı Yok 😂😂 et et kız bizim daha yolumuz var ama merak ediyorum nasıl oluyor nasıl gelişiyor olaylar 🤣😳 Doğum sancıları da ilk adet sancısı gibi başlıyor zaten sonra şiddetleniyor 🙊 sen dakika aralarını takip et yine de 😳😳 2 dakika bir düşerse git hemen 🤦🏻♀️ Aslında sıcak bir duşa girsen anlarsın Doğum başladı mı başlamadı mı 🙊😂
EceKasapMom ZeynepFatih sıcak duşta nasıl anlıcam ?? Biraz saat geçsin duşa giricem annecim babacım kardeşim kocam uyuyor korkmasınlar şimdi bişey yoksa boşuna uyanmasınlar ☺ Senin ne kadar canım birde tecrübelisin sanırım ben de sıfır tecrübe sıfır bilgi
ZeynepFatih EceKasapMom sıcak duşa girdiğinde belini hafif ovalayacaksın suyu dökeceksin canım belinden aşağı gevşediğin için çıktığında kasılmaların daha çok çoğalacak Doğumun başlamış ise eğer 🤗 benim de ilk gebeliğim ama yengem ve kuzenimden biliyorum yanlarında bulunduğum için 🤣 baya bir tecrübe ettim 🤣 25+2yiz teyzesi 😍
EceKasapMom ZeynepFatih ay maşallah ne güzel 🙋☺☺☺ Hadi bakalım inşallah darısı başına canım sağ salim🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bişey kalmamış senin de sağlıkla kucağına al canım ama son zamanlar geçmiyor 🙋
ZeynepFatih EceKasapMom ay İnşaAllah herkes sağlıklıca alsın kucağına 🙏 evet zaman yaklaştıkça acayip heyecan yapıyorum çok sabırsız bir anneyim 🤦🏻♀️ 😂
EceKasapMom ZeynepFatih ben de canım 🙋🙋 bide gide gele her seferinde kontrole o da sıkıyor olsun bitsin istiyorsun nst de sancı çıkınca alttan muayene ediyorlar haliyle açılma olamamış eve git bekle bu da yordu beni o yüzden gelen akıntıya umut bağlamıyayım diyorum 😃😃😃😃
ZeynepFatih EceKasapMom benim de 2 kere baktılar açılma var mı diye ağrıyla girmiştim alıştım artık gidince direk yatıyorum 🤣🤣🤣 bakalım öğlen göreceğiz tabi öğlene kadar gitmezsen 🙊😳😂😂
EceKasapMom ZeynepFatih aynen bakalım bugün doğuracak mıyım yoksa hala doğuramayanlar kulübüne üyeliğim devam mı edecek göreceğiz 😂😂😂😂