Esinytskl hvvayldz27 daha yikamadim bende hiç bilmiyorum o yüzden ama garantisi var. Satış temsilcisi rengi atarsa ya da tüylenme yaparsa getirebilirsiniz demişti.
Aysegul9371 hvvayldz27 bende ordan bayağı bir alışveriş yapmayı düşünüyorum ürünleri güzel kaliteli ye benziyor videolarda
Bir_tospik_beklerken hvvayldz27 yumuş yumuş klasik bi battaniye arıyorsanız kesinlikle merinos hem uygun hem kalitesi bozulmuyor. Diğer Müslin battaniye, örgü battaniye onlarda çok güzel ben birer tane aldım
Deletedmom_33 hvvayldz27 ben puffy battaniye yaptım. Birde Özdilek’den alacağım 2 adet yeter sanırım.
blueberyy00 ElifB08 rica ederim kadifemsi yapısı olduğu için terletebilir çocuğu daha kullanışlı oluyor bu türlü ☺️☺️
Guneyinannesi1 hvvayldz27 cigit diye bi mağaza var büyük eğer yaşadığın şehirde varsa alabilirdin yumuşacık tüm bebek mağazalarına baktım ordakini beğendim.. Battaniye merinosun bu arada
whitedream hvvayldz27 ben kumaşçıdan istediğim desende kumaş alıp diktirdim biri çift taraflı oldu diğeri farklı renklerde hem ekonomik hem istediğim gibi oldu pazen kumaş aldım. örgü battaniyem vardı çünkü