esrvl Sezaryenden kaç gün sonra otobüs yolculuğu yapılır? 2 gün sonra 17 saatlik yol yapacağım. Dikişlerim patlar mı? Siz sezaryendan sonra uzun yolculuk yaptınız mı arkadaşlar?
Mom696 esrvl kaç gün oldu? Bende 40im cikinca yapicm uçak yolculuğu otobüs yolculuğu aynı anda 23 gunluguz şuan
Morvy esrvl doktora gidip sorsanız aslında hem dikiş yerinizi kontrol eder hemde fikrini söyler kimisinin allah korusun patlar kimisinde bişey olmaz bizim bu durumda bişey dememiz çok yanlış olur
Didem_678 esrvl iki gün sonra çok erken ben ce o şekilde çıkamazsın kaç ay geçiyor aradan sızlıyor çünkü zarar verirsin dikişine.
Mom696 esrvl daha çok yeni sıkıntı olabilir hem senin dikişlerin acisindan hem bebek açısından 17 saat çok fazla ben şimdi cesaret edemiyorum 4 5 saatlik yola gidicm
esrvl Morvy sezaryen olduğum hastane çok uzak yakında başka hastane var acil doktoruna sorsam olur mu
esrvl Mom696 aslında 40 gün burda kalıp eve o zaman dönecektim. Ama ailevi sebeplerden dolayı erkene çekmek zorunda kaldım. Bugün acile gidip hem pansuman yaptırayım hem sorayım izin verir mi diye?
merakliblog esrvl sor ama tatmin edici bilgi anlamayabilirsin sonuçta uzmanlığı bu değil. Bence erken kendi aracın olsa iki saatte bi mola versen, koltuğu tam yatırıp uzansan olurdu ama böyle zor ve çok uzun mesafe. Canını düşün biraz ertele seyahati
Mom696 esrvl en mantıklısı cnm doktora sormak o doğru yönlendirir seni izin verirse nasıl bi yolculuk yapıcani anlatır
esrvl merakliblog evet ama kendi aracımız yok. Ben tatil amaçlı yolculuk yapmayacağım eve dönmek için gideceğim
[silindi] Morvy en az 20 gun uzun yolculuk yapma cnm 5 gun olmus sezeryan enfeksiyon kapa riskin yuksek ve cok sancin olur
merakliblog esrvl ben de doğumu annemlerde yapıp sonra evime döneceğim arası 800 km. O yüzden 40ı çıkmadan dönmem hem kendim için hem bebikler için. İnşallah bi yol bulursun
Kbr11 Gün bence çok erken çarşamba günü sezeryan doğum yaptım dikiş yerinde yanman falan oluyor evinde taht oluyorsun yne yolculukta sıkıntı çekersin bence He kendi aracın olsa belki de otobüs bilemicem