Sehererol Kızlar 24 haftalık hamileyim kuyruk sokumunda ağrım oluyo bu normal mi acaba otururken veya oturduğum yerden kalkarken@Denizyildizi
Leylaak Sehererol Canım fenalasmadan fizik tedaviye git aynı durumu yasadm bebek gibi emekliuodum en son ayağa kalkamadm bir krem verdi onu kullandm duş aldm sıcak su tuttum kremi sürdüm üçüncü gün geçti
yasemiinorhn Sehererol valla bendr de var aynısı ben oturduğum yerden kalkamaz oluyorum böyle ince Bi ağrı anlatamıyorum sa doktora ama bende skolyoz vardı belki ondandır dedim de Bi dahaki gitmeme soracağım
ebruzb Sehererol aynı durumu yaşadım üstelik bide bel fıtığım var magnezyum iyi gelmişti bana doktorunuza bir sorun bence
muges44 Leylaak Yaaa ne kremi kullandın acaba🙄benim neredeyse gebeliğin en başından beri var bir şeyde kullanmadım hiç zarar verir diye
Leylaak muges44 Dolgit 50 g fizik tedavi doktoru verdi canım daha önce doğum uzmaniula görüştüm yonlendirmeyi de o yaptı krkma zararı yok 🙂
Leylaak muges44 he birde kremi sürerken kuyruk sokumu yukarı doğru hafif bastırarak masaj yaptir eşine cnim orası büyük ihtimalle kitlendi
muges44 Leylaak Ay çok teşekkür ederim deneyeceğim🙂Umarım işe yarar oturmak kalkmak 7 aydır zehir oldu bana öyle bi batması var ki anlatamam🤷🏻♀️
Leylaak muges44 gerçekten iyi gelicektir çünkü bu olmazsa iğne uygularız demişlerdi kremi denedik iğne iptal oldu. 🙂 Resmen emekliyodum ben ya
muges44 Leylaak Çok zor ya anlayabiliyorum, benimde nasıl oldu anlamadım düşmedim filan eğildi mi ne oldu bilmeden bi hareket yaptımda bu hâl aldı hiç bilemiyorum