Saadetgul Merhabalar Rus takvimine göre kızım cin takvimine göre oğlum oluyor 🙈🙈 birde son regl tarihim gerçekte Mayıs ayı ama adetim düzensiz olduğu İcin doktorum Haziran ayı yazdı hangi tarihi girmeme gerekiyor takvimlere bilmiyorum🙈
2melekannesi_ Saadetgul %50 ihtimal zaten o yüzden bence ikisi de güvenilir değil denk geldiğini düşünüyorum doğru çıkanların 😅
Saadetgul 2melekannesi_ kesinlikle bencede öyle şurda 1 ayım kaldı ama cinsiyeti o kadar merak ediyorum ki 🙈
Beyzalpay Saadetgul ikiside erkek cikti kizim oluyor 😂🤦♀️ ama ilk kizimda tutmustu ikisindede kiz diyodu kizim olmustu bu tutmadi
Mrv1007 Saadetgul ay aynı durum bende de var son adetim mayıs ama adet düzensizliğinden dolayı doktor son adeti 15 haziran gibi düşün dedi ovulasyon 30 haziranda olmuştu çünki testle takip ediyordum. Her çin takvimi uygulaması farklı sonuç veriyor girdğim siteye göre değişiyor 🤣
birtanesi Saadetgul ben 3 hamileliğimde de tesadüf eseri çin takvimi ne denk geldim ve her defasında doğru çıkıyor🤣🤣 şuan 3. Oğluşuma hamileyim🤲🌺🌺
Saadetgul 2melekannesi_ gerçekten mi 🙈🙈 20he kadar kalbim dayanmaz 😂😂 kız olabilir o zaman belki kızlar göstermiyormuş diyorlar ya 😂