Catlover Senem_kirecci Yaa hadi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah yar yardımcınız olsun kolay olur inşallah 🙏🏻🙏🏻 insan ona bile imreniyor doğsun diye çok isteyince olmuyor
Catlover Senem_kirecci Hastaneye gittiniz mi naptınız sizinle konuştuktan sonra ağrılarım başladı düzenli olduğu için yatışım yapıldı yarına doğuruyorum inşallah Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin🙏🏻
Senem_kirecci Catlover benim kasılmaların hala devam ediyor sabah doktora gidicem uykumdan uyandırdı kasılmalar 04.29 Sabah ola hayrola bel agrisi kasılma devam ediyir
Senem_kirecci Catlover ay kime sorduysam herkes doğuma gitmiş ya suni yemiş happymomdaki merak ettiklerini bakalım saabh benim başıma ne gelecek
Catlover Senem_kirecci Valla keramet sizde sanırım 🙈 aynı gün doğuracağız belli güzel haberlerinizi bekliyorum
Varol123 Catlover bende doguramadim henüz Çarşamba günü yine doğmamış olursam yatış yapıp suniyle başlayacaklar
Mrssmuge Catlover 38+4 bizde de durum aynı doğum belirtisi yok. Açılmam var 2 cm pazartesi gittim hastaneye bugün yatırsam yarına doğurursun dedi 1 hafta bekleyelim dedi ;) beklemedeyiz ve şu bitmeyen hala doğuramadın mı namelerinden nefret eder oldum