nagi Doğum yapınca neler yazacagimi dusunuyodum hep buraya.en sonunda sukurler olsun bana da nasip oldu.en son doguma geldim diye post acmiatim.Ancak yazabildim.4 yillik evliyiz ve 3 yildir oglumun gelmesini bekliyoduk.igneler ilaclar doktorlar... Çok yipranmiatim.TAM pes ettim artik olmuyo dedigim anda sürpriz yapti bize bal oglumuz 😊 baya sancılı bi gebeligim vardi.32.haftadan beri surekli hastanedeydik.erken dogumum baslamisti 32. Haftada.neyseki onleyebildiler.doktoruna minnettarim 😊 36. Haftanin başında yine sancilarla hastaneye gittik.Bana hep yalanci dogum sancilaro diyerek igne yapip serum takip geri gonderiyolardi.23 haziran sabahi doktormun telefonuyla uyandim.bugun gel yarisini yapalim pazartesi bebegi alicm daha fazla bekletemem dedi.cunku suyum gelmeye baslamisti kanamam oluyodu ama acilmam yoktu.megerse bizim kordonumuz inanilmaz kisaymis ve bebeğim doğum kanalina giremiyomus.yani o çektiğim sancilar gercek dogum sancilariymis.25 haziran da oglen saat 12.59 da genel anesteziyle dunyaya geldi bal oglum.hic kuvezde de kalmadik.kendisi solunum yapabilecek kadar gelismisti cigerleri cunku.simdi yanimda misil misil uyuyo.dunyanin en guzel duygusuymus anne olmak evlat sahibi olmak.sukurler olsun onu bana verene bin sukur olsun.21 gün olduk dunyaya geleli benim ayaklarım hala yere basmiyo 😊 kokusunu her icime cektigimde huzur buluyorum.onu ilk kucagima aldigimda esime bi kez daha asik oldum.onceden ASKİM KOCAMdi.simdiASKIMIZ BABAMİZ diyoruz 😃 çok sukur bugunumuze.allah herkese nasip etsin.bebek sahibi olmak isteyene hayirlisini versin.doğumunu bekleyenleride tez zamanda saglikli sihhatli alsinlar insallah bebeklerini kucaklarina.hakkinizi helal edin kizlar.HOSCAKALİN 😊😍😘
MucizemE nagi maşallah canım Rabbim acısını göstermesin size bağışlasın darısı bizlere inşallah 🙏🏾 Sorum olacak 36 haftalık mı Doğdu tam kilosu neydi
MucizemE nagi daha doğmadı ☺️ Heran doğa bilir ama 🤷🏻♀️ Kilosu 2 gün önce 2800 dü doktorum kafası inmiş bu hafta olmasa bile her an olur dedi