Vldnrdnc Merhaba arkadaşlar sabah uyandım lavaboya gittim ve suyumun geldiğini anladım hemen dr u aradım ve hastaneye gittik gerçekten suyum geliyormuş müşahadeye aldılar akc geliştirici iğne yapıldı şimdilik iyiyiz çok şükür kesin yatak istirahatindeyiz sadece tuvalete kalkıyorum onun dışında sürekli yatıyorum dua edin suyu azalmasın biraz daha büyüsün miniğim benimle 🙏
Sedoooos Vldnrdnc Rabbim yar ve yardimcin olsun inşallah h hayırlısı ile nasip olsun sağlıklı sihhatli kucağına almayi nasip etsin yavrunu 🙏🙏🙏
KemalFatosPolat Vldnrdnc kuzum aynı durumdayız bende 32+ 5 oldum daha pazartesi günü çıkıcam hastaneden ciğer geliştirici iğne yaptılar şu anda sadece tolet için kalkıyorum
Vldnrdnc KemalFatosPolat Allah yardımcımız olsun size de çok geçmiş olsun canım inşallah geçecek bu günler de güzel bi şekilde alıcaz yavrularımızı kucağımıza
Vldnrdnc Zagrozunannesi lavobaya gittiğimde istemsizce geliyor zaten onun haricinde tuvaletten çıkınca da gelmeye devam ediyor tutamıyorsunuz fark ediliyor Yani kesin ve bildiğin su şeklinde şeffaf
Zagrozunannesi Vldnrdnc benim de oluyo da 41+4 günlüğüm su anda 🙁🤔 aynı dedıgınız gıbı oluyo ama her zaman gelmiyo sızın ki hep mi geldı
Vldnrdnc Zagrozunannesi hayır kesintisiz gelmiyor aralıklı bazen sızıntı şeklinde bazen daha da fazla normal ped kullanıyorum adet olmuş gibi aralıklı geliyor