gmzacar bıraz gecc gördüm ama bebek ilk zamanlar asırı mesgul ediyormuş insanı.
Doğum guzel gectı cok şükür sezeryan agrısı oluyor tabi ilk 3 gun ozellıkle sonra cok azalıyor dıkıslerımde sorun olmadı cok sukur ama havalar sıcak terledıkce tuzlu su degıyor sızı oluyordu
Herkesin dedıgı gibi ne kadar cok yürüyüş yapılırsa dogum sonrası o kadar hızlı ve kolay ıyılesılıyormus
Bende hastahanede her emzirme denemesi sonrası yürüdüm ilk başlarda cok cok zor yurumek ama adım attıkca acılıyor insan.
Allah yardımcınız olsun ameliyatta bırsey hissetmedim sarsıntı dısında agrı acı hıc olmadı sonrasında da zaman ilerledikce uyusukluk azaldıkça agrı oluyor.
Bne zorunlu sezeryan oldum eger normal de sorun yoksam keısnlıkle normal dogum yapın bence. Bebek dogdugunu farletmıyor sezeryanda hep uyuyor sut daha gec geliyor ki ben 39 hafta sezeryan oldum ona ragmen.
Bebek cok yemeyince sarılık artıyor ve iyice uyuyor bebek cok stresli ve zor oluyor yani ben nst de 190 duzenlı sancı ile sezeryan oldum normal cok istedim olmadı maalesef bir kac saat acı cekmek gunlerce cekmek ten daha kolaydır cunku oturup kalkmak emzirmek hatta tuvalete gitmek bile cok buyuk sorun oluyor