cokbilmis Kızlar 16 haftalık gebeyim. Bugüne kadar bir şeyim yoktu ama sabah uyandığımdan beri şiddetli bir baş ağrım var. Hayatımda böyle bir ağrı görmedim. Böyle bir şey yaşayan var mı? Ne yapıyorsunuz?
EbrarLinaBebek cokbilmis benim normalde migrenim vardı hamileyken daha sık sık gelirdi doktorum kan ilacı decavit ve coledan damla verdi sonra düzeldi kansızlıktan olur demişti doktorum
Kvsraykt cokbilmis ben 18 haftaya kadar baş ağrısı yaşadım çok zordu tansiyon filan dediler hep normal çıktı
Kusciviltisi cokbilmis pamuğun arasına bir çay kaşığı karabiber dök pamuğu kapat üstüne kolonya dök şakaklarına ensene felan koy yarım saat gözlerini kapa iyi geliyor
Ghosttt cokbilmis benimde sürekli başım agriri gerilime dayalı migrenim var kuranı Kerim’de layestevi süresi var 547 sayfa 3. Ayetten yani 3. Çiçekten sonrası sayfa bitene kadar oku zaten layestevi diye başlıyor ayeti kerime oku avucuna üfle başına sür rabbim şifasını hemen veriyor
cokbilmis Kvsraykt aman bu neymiş böyle. Halsizlik gitti 1-2 haftadır iyiydim. Bugün kafamı koparmak istiyorum yaaa
Suldel Tansiyon olabilir bence bi tansiyonunuzu ölçün. Ayrıca Parol kullanabilirsiniz . Bende de oldu tansiyonum düşük hep ondan kaynaklandığını söyledi doktorum.