Burcuoztrkk 1 hafta once gittim kalp atısı yok diye çarşamba cagırdı benım gibi yasayan oldumu hiç belirtimde yok neden böyle oldu lütfen yasayan olduysa yaZın
Yabrukus Burcuoztrkk 11de duydum tam olarak meğer rahmim tersmiş ondan geç duyuluyomuş doktorum soylemişti bana.
Heather Burcuoztrkk 8. Haftayı geçkindi biz duyduğumuzda 6. Haftada alttanda baktı duymadı haftaya gel dedi bende 2 hafta bekleyip başka doktora gittim. 6. Hafta erken rahat olun.
Ruhak Kubdenya canım 6 haftalıkken hiç git mi kese boyun kaçtı çok merak ettim eğer hatırlıyorsan yazabilir misin
Kubdenya Ruhak 6 haftalikta kese göremedi dis gebelik olabilir dedi . Vajinal baktilar ama cm hatirlamiyorum simdi 19. Haftanin içindeyiz. Hepsi zamanla duycam diye bebeğin kalbi isiniyormus çokta ısrar etme derim . 🐣❤
Saree64 Cnm 7+2 de gittim bende duymadım. Ama zaten dr umda biraz denedi duyulmadı daha çok küçük bebeğinde var görüyoruz dedi. 8. Haftada daha net duyulabilir endişe edilecek hiç bir durum yok dedi. Bence sende endişe etme. 8-9-10. Haftalarda daha net duyulurmuş 💗
C_rabia Belcikada bebegi gormek icin ilk randevuyu 8. haftada veriyorlar daha erken gidemiyosun bile kalbin buyuk ihtimal daha duyulamayacagi veya bebegin gorunemeyecegi icin.. Ben suan 5+3um daha 3 hafta beklemem lazim 😔
Cansurella Burcuoztrkk ben 7. Haftada duydum erken gidiyorsunuz sonra keseyi görüp kalp atısı oomayınca üzülüyorsunuz banada arkadasım demisti 9 haftaya kadar bekle cunku erken gidip kalp atısını duymayınca insan üzülüyor