Emirasaf-annesi Merhaba arkadaşlar 17+6 gebeyim üçüncü hamileligim cinsiyet ne zaman öğrendiniz cuma günü gittim yine kordonu var dediler bide önceden erkek deyip sonra kız dedikleri oldu mu sizlerde bu durumu yaşayan varmı varsa kaçıncı haftada böyle dediler
Beyzalpay Emirasaf-annesi 2. Gebelgim ilk kizimda 12. Haftda ogrenmistim bunda 16da erkek 22 de kiz dediler
Papatya2768 Emirasaf-annesi bende 14 ve 16 haftalarda direk dr söyledi ama bende yanılmış olsun çok istiyorum. İnş kızım olur gönlüm kızdan yana. Sen ne istiyorsun rabbim gönlüne göre versin inşallah
Dogalnaz Emirasaf-annesi bende 16 hafta da erkek dedı çok hareketli kordonda olabılır dedı ve öyle kaldı sonra başka özel hastanede başka bır doktora gözüktüm kız dedı 20 haftada ve o zamana kadar hıc gostermedı cınsıyetını sonra detaylıda da kız dedı doktor geçenlerde kontrolümde kendı doktorum da baktı kız dedı 8 aylık olduk hala daha da saklamaya devam edıyor benım mınnak kızım🤲🏻🌸
Crcs Emirasaf-annesi ben 19. Haftada öğrendim. 15 haftada göstermemişti hep aç karna gidiyordum tahlil vs. Yapılır sanıyordum. Burada okuyup yedim içtim öyle girdim bi yayılmış jeli sürüp aleti karnıma koyduğu gibi cinsiyetini söyledi ☺️ kordon olayını bilmiyorum ama. Netleşti mi şimdi erkek mi dedim pipisini görüyorum dedi doktor 🤭 o yüzden değişir mi bilemem.