Belizz Merhaba, ikizlerim olucak inşallah.. aynı anda emip aynı anda uyumalarını öneriyorlar, düzenleri aynı gitsin diye. dolayısıyla ikiz bebek emzirme yastıklarından almam gerekiyor sanırım, aranızda hiç kullanan var mı?
Bebisininannesi1202 Belizz bende almak istiyorumda annem hemen alma önce tek tek emzir diyor boğulma tehlikesi Olur falan diyor bende çok kararsızım 😢
Gezgin_annee Belizz canım bende ikiz bebek için emzirme yastığı almıştım bebeklerim 1 aylık oldu doğumdan sonra normal emzirme yastığı alma ihtiyacı duydum o daha rahat geldi. İkisini aynı anda emziriyorum
Belizz Bebisininannesi1202 ikizleri olup kullanan birinden duydum çok rahat etmiş. Tek tek emzirince anneye hiç boş vakit kalmicak çünkü..
Bebisininannesi1202 Belizz ilk hamileliğim biraz tedirginim en azında ilk 3ay tek tek emzireyim diyorum somrasında bende emzirme yastığı düşünüyorum
Bebisininannesi1202 Belizz sürekli yat canım ev işi falan yapma asla ben 13.haftadan beri yatıyorum süpürge falan tutmadım hiç progestan fitil kullanıyorum korkma allahın izniyle hiçbirşey olmaz bebişlerine çift yumurtamı tek mi
Belizz Bebisininannesi1202 1 hafta önce başladı açılma 1 haftadır bende fitili kullanıyorum ama şimdiden açılmaya başlaması endişelendiriyor daha çok erken.. artık sürekli yatıyorum ama zaten çok yormuyordum kendimi öncedende.. çift yumurta ikizleri , ya sizin ?
Belizz Bebisininannesi1202 amin Allah yardımcımız olsun ikisinide sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🌸