Çarşamba günü 41.haftayı doldurduk hiç sancım açıklığım yoktu sezeryana aldılar. Çok şükür sıkıntısız oğluma kavuştum. 2 gece hastanede kaldık cuma günü sağ salim evimize geldik. Gece bebeğimin hafif ateşinin çıktığını farkettim, üstünü çıkardık koltuk altlarına ıslak bez koyduk düştü ama bi süre sonra yine çıktı. İdrarını da sadece hastaneden geldiğimizde yapmıştı. Sabah eşim acile götürdü ben önemli bişey olcağını düşünmüyodum ki başka bi hastanenin yoğun bakımına sevk etmişler oğlumu. Hamileyken geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu onu da etkilemiş. 6 gün hastanede yatcakmış. Daha 3 günlük bebek minicik ellerine damar yolu açmışlar fotoğrafını görünce daha da kötü oldum. Ağlarsan uyumazsan sütün kesilir diyolar ama yavrum ordayken dayanamıyorum. Hamileliğim boyunca enfeksiyonumla ilgilenmeyen kadın doğum doktoru, doğduktan sonra muayene etcez deyip sürekli çocuğu alıp götüren ama hiç birşey yapmadan getiren o hastane hepsi birer pişmanlık benim için. Lütfen miniğim için dua edin belki birimizin duası tutar da erkenden iyileşir oğlum çabucak kavuşurum şimdiden çok özledim..