Melikeee4242 Merhaba kızlar eşimin tahını nedenıyle yuksekova ya geldım hastane burada sıkıntı van a gıtmek gerekıyormus bu testı yaptırmalı mıyım sızce ve kacıncı hafta da ilk gebeliğim
Eabkrc Melikeee4242 Ben 13. Haftada yaptirdim 5 arkadasim yaptirmadi sanki hasta olsa engelli olsa aldiracakmiyiz dedi yaptirmadilar
Eda-5807 Melikeee4242 yaptırmalısın bence Doğumda doktorlar soruyorlar bütün terslerinizi yaptırdınızmı dıye sadece kan alıyorlar 6 tüp falan kolay bısey yani yinede siz bilirsiniz tabi
Melikeee4242 Çok tesekkur ederim kızlar peki butun tarama testını yaptırdınız mı sadece 2 li yeterli mi
Eda-5807 Melikeee4242 ben 2 li 3 lü tarama yaptırdım şeker yüklemesi yaptırdım benim Antalya’daki doktorum detaylı ultrason yapmadı Ankara’ya geldımde doktor hepsını sordu teker teker ayrıntılı ultrasonu haftası gectıgı ıcın yapmadılar gerekli bence yaptırmalısın bebeğin icin
Yildiz12 Bende 13. hafta da yaptırdım ikili testi üçlü teste gerek duymadı doktorum detaylı ultrason u bekliyorum. Yaptırın bence
Melikeee4242 Benim bulundugum yerde kadın dogum yok bı doktor varmıs onu da önermiyorlar farklı sehıre gıtmem lazım ben bu testlere kacıncı haftalar da gırmem lazım tek tek haftalarını yazar mısınız