Kizlar tam 36 sanıyordum ama 35+4 müşüm .bi kaç hafta önce erken doğum tehdidi yaşadım .ciğer geliştirici iğne yatış falan yaptılar bugune geldim .ve akşam biseyim yoktu oğlumu parka götürdüm .ablam bizde yeğenimi uyutacak yok uyumam diyor bebek sevecem uykum yok .durup dururken 5 ,yaşındaki çocuk öyle söyledi …neyse lovabaya bı gittim çok az kan lekesi geldi.hemen yazdım forma git dediler .kalktım bismillah dedim eşimi aradım geldi oğlumu uyuttu.bnde ağda yaptım hızlıca sonra duş aldım parjumlendim gittim😀😀😀😀 megersem açılma kaniymiş öyle dedi ebe🤭gittim muayene kan falan derken 4 cm açıklık varmış .neyse Dr yatış öneriyor dedi ben yok dedim çünkü küçük kan lekesinden başka ne su ne de kanama var .eşimin zoruyla yattım .doğum odasına aldılar ne refekatci ne telefon aldım çaresizce bekliyorum suni sanci verdiler açılma 6 cm oldu .sonra yarım saat sonra 8 ve nihayet doğum odasına geldim .ebe saolsun çok iyiydi acı cekmemem için sohbet etti yardımcı oldu .ben acı çekmiyorum ama ağlıyorum hüngür hüngür 😭😭çünkü bu yanim buruk evde beni bekleyen kocamaaaaan yürekli minik savascim var hep dualarım ona .2 yaşına girecek bebeğim ama soğuk nöbet geçirip fiziken çöktü.ne boynunu tutuyor ne oturuyor doğumdan daha acı bi derdim var o yüzden acı çekmedim oğluma dua edip ağladım Rabbiiiiimmmmmm ayaklandir dedim şifa olsun kardeşi ona dedim .ve 3 saatte gidip 3 İkinmayla bebeğimi kucağıma aldım 🤲🤲🤲🤲🌸🌸