Mervewy1 Arkadaşlar 36 haftalık hamileyim 53 kilo ile hamile kaldım şuan 58im toplam 5 kilo aldım bebeğim 2,700 civarı gören her hemşire doktor asistanı 58 i görünce 58 mi diye vurguluyorlar çok uzun birisi değilim 160 boyundayım arkadaşlarım annem falan herkes dayanamazsın doğuramazsın zayıfsın diyo sizce ne yapmam gerekiyor
Bebekhemsiresi-1 Mervewy1 ne kadar güzel işte esas fazla kilo doğumu zorlaştırır, kalbine yük biner, hareketin kısıtlanır, esnekliğin azalır. Çok kolay olur doğumun inşallah. Sen kimseye bakma fazla kilo yararlı bir şey değil ve bebeğinin de kilosu çok iyi yani 🍀
Haticecakirr Mervewy1 ya siz bakmayın onlara herkes aynı olmak zorunda değil ki bende 34 haftalığım yalnızca 4 kilo aldım bunun 2.530 u bebek yengem kuzenimi 4.100 doğurdu kendisi sadece 6 kilo almıştı 🤷♀️
Aminegul Mervewy1 bence cokda zayif degildin canim. Ben kendi belgelerime bakdim annem 48 ile hamile kalip 53 ile beni dogurmus yani kiloyla fazla alakasi oldugunu düsünmüyorum bitaminleriniz yerindeyse sağlikliysaniz daha iyi olur. Cok alsan doguramazsin az alsan doguramazsin bu ne yaa. Zaten mssallah bebek alacagini almis yani. Ben 2400 gram dogmusum bide 😅
Burcu_NFUE Mervewy1 zayıflarım doğumu daha iyi ve daha dinç oluyor hemşireyim ama zayıf şişman ayrımı yoktur doğumda gelen güç hiçbir zaman gelmez bi anneye
Mrymonek Benimde boyum 1.55 42kilo ile hamile kaldım şuan 51im bana da zor olur diyor çok bilmiş çevrem Son anda ebeler ve doktor olmaz demedikce duymuyorum kimseyi :) yaşayıp gorucez😊
ebrr1048 Mervewy1 kız 17 kilo aldım da noldu 36 haftalığım bebeğim 2,600 civarı gerisi bana kilo kalcak 😱
Rusen96 Mervewy1 kilonuz bence cokta az değil bende 1.55 boyundayim 40 kilo ile hamile kaldim suan 25 haftalik hamileyim 49 kiloyum. Zayiflarin doğumlari daha kolay olur diyorlar.
gizem_bicak Mervewy1 bende 37+5. 58 Kg ile hamile kaldım şimdi 72kiloyum bebek 2700 kg gerisi bana kalacak fazla kilo iyi değil boşver aldırma onlara dinleme.
Panda3101 Mervewy1 benim annemde sizin gibiymis valla çatır çatır 5 tane doktor yüzü görmeden köyde doğum yapmış.Ben de 7 kilo aldım diye annemden fırça yiyip duruyorum.Biraz daha kilo alırsan doguramicaksin diyor ,🤭🤭🤭
aslanreis Mervewy1 daha rahat toparlarsın işte kof kilonun ne faydası varmış agırlıktan baska bisey degil hemsire kıskanmıstır😃 9 ay taşıdında doguramıcakmısın bebeginide güzel beslemissin ne güzel iste cok konusmayın de 😃
Merve_0109 Mervewy1 kız ne güzel işte ne doğurmasın çoğu kadınlar hamileliğinde kendi değil bebek kilo alıyor bende öyle olsaydım ne güzel ben 20 haftalığım 6 kilo almışım düşüne biliyonmu daha 19 hafta var 🤧
glbyzksr Mervewy1 kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyin. Ben de kilolu hamile kaldım ama 7 kilo alarak doğuma girmiştim çok zorlanirsin kilon var dediler ama doğurdum. Agrive acı esiginiz yüksekse o kilo ile de dogurursunuz çok kolay. Siz kendinizin ve bebeğinizin sağlığını düşünün başkalarının ne dediği umrunuzda olmasın. Ve önemli olan bebeğinizin kilosunun haftasıyla uyumu o da gayet iyi görünüyor.
Mrv1007 Mervewy1 54 kiloyla doğuma girdi ablam hastaneye girişimizle doğum yaptı haberi arasında geçen süre tam 15 dakika oldu 🤣 hiç takmayın böyle şeyleri kiloyla alakası yok
almilaumay12 Mervewy1 Konuşmak için illa birsey olması gerekmiyor her türlü konuşurlar sen takma bile.Çok kilo alinca doguramazsin,almayinca doguramazsin,karnin kucuk olur cocuk kilo almiyor, kilolu oluyor normal dogum olmaz vs vs vs bosver.
Deletedmom_33 Mervewy1 Bende hafif kiloluyum boyum 1.55 filan. Bana da şimdiden normal doguramazsin ufaciciksin vs diyorlar. Benden kilolu ve kısa arkadaslarim nasıl doğurdu o zaman. Boyla kiloyla değil çatı genişliği müsaitse dogururum diyorum hala aynı şeyi söylüyor kaynanam. Onların zamanında yokmuş çatı bakmak vs vs… Takmış ufaciksin doguramazsin 🤣🤣
Mervewy1 Deletedmom_33 ufaklıkla ne alakası varmış ben bunu hiç anlamadım hamileleri lütfen artık bir salsınlar ya 😂