Avgulsah59 Ezgiyol 37+4 geçen haftalarda çatı ağrım oldu yürümekte zorlandım bazen sağ kaburga altım acıyor geçiyor bazen karnımın bir yeri sertleşiyor sonra gevşiyor yalancı sancı kasılma bunlar mı hiç bilmiyorum 😀 ne yaşadığımdan haberim yok ilk hamilelik böyle geçiyor demekki
Avgulsah59 Ezgiyol Bu arada bu gece südyenimde ıslaklık fark ettim göğsümü sıktığımda süt geldi 😀 bebekten önce sütün gelişi farklı hissettirdi. Sona yaklaştım galiba …. Şu an Adet ağrısı gibi ağrım var bir de
gokcekocyigit07 Yalancı sancılar düzensiz olur, genellikle uzanıp dinlenince hafifler ya da geçer, ancak doğum sancısı giderek şiddetlenir, sancı sıklığı daha aza iner, ağrılar mutlaka kendini yalancı sancıdan ayırt edecektir 😉
Ezgiyol gokcekocyigit07 Yatıyorum yarım saatir ağrım var şuan biraz daha şiddetlendi dk mı tutayım 37+3 bu arada
gokcekocyigit07 Ezgiyol ılık bir duş al, sıklığını takiple 10 dakika, 5 dakikaya bir düşerse git doktora, şimdiden de bence doktorunu bilgilendir, hadi hayırlısı, Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyoruz ❤
Ezgiyol Avgulsah59 Benim ikinci hamileliğim ama ilki suyum gelmişti ağrı sancim yoktu erken doğumdu 33 haftalik suni sancı ile doğurmustum🤗
Ezgiyol Avgulsah59 Benim ikinci hamileliğim ama ilki suyum gelmişti ağrı sancim yoktu erken doğumdu 33 haftalik suni sancı ile doğurmustum🤗
gokcekocyigit07 Ezgiyol artık sıklığı aza inmeye başlamış, 5 dakikaya kadar düşer muhtemelen, vakit kaybetme, doktoruna ulaş 🤲
Ezgiyol gokcekocyigit07 yalancı sancı olsaydı şimdiye 1 saate geçerdi dimi ? Çünkü yatıyorum yani çok teşekkürler
Avgulsah59 Ezgiyol Ayy hayırlısı olsun inşallah bende bir an önce doğurmak istiyorum. Çarşamba sezeryan olacağım ama bu gece de gelebilir hazırım 😀
gokcekocyigit07 Ezgiyol yalancı sancı geçmese bile hafiflerdi, artık zaman kaybetme hadi doktoruna ulaş