Beyzumem Pazartesi 30 diyeceğiz inşallah ama bir kaç gündür bebeğim çok sertleşiyor canım yaniyor resmen ve vajina kemiklerim ağrıyor biraz yürüş yapınca geçiyor normal mi acaba salı günü doktora gideceğim ama kafama takılıyor benim gibi olan var mı
Mevludee35 Beyzumem benimde öyle birde regl sancısı gibi ağrım oluyor bende pazartesi gideceğim, bebeğim hep aşağıda normal mi bende bilmiyorum
fatmacos Beyzumem sıklık ve süreye göre nst isteyin bence sancı başlaması normal ama çok oluyorsa değil
Esenburhan123 Beyzumem evet normal bebek doğuma hazırlanıyor yalancı sancı deniyor bu duruma cok uzun ve aynı aralıkta geliyorsa acile başvurun
annesi21 Beyzumem bende 32 haftalık oldum bikaç haftadır aynı şikayetler bende de oluyordu doktor normal olduğunu vücudun kendini doğuma hazırladığını söyledi doğal maden suyu ve bol bol yürüyüş bana iyi geldi sizede tavsiye ederim 🤗👍
Beyzumem Esenburhan123 Hayır ara ara oluyor çok sık olmuyor peki vajinada ki kemik ağrısı bu ağrı hiç gecmiyor
Esenburhan123 Beyzumem bende 30+3 oldum kasıklarımda agrı oluyor vajinaya baskı hissediyorum özellikle tuvalet ihtiyacım olduğunda bacaklarını açarak yürüyüş yap ve yatakta otur ayaklarını yere koyup zıpla bende pilates topu yok yatağımda zıplıyorum iyi geliyor bu arada bebek kafası asagıda benim
Beyzumem fatmacos Daha çok erken ya zamanında gelsin kuzular ve o kadar net hissediyorum ki sertlestigini elimi koydigumda sanki taş gibi
Zeyyyn Beyzumem 31 haftadayım bende benim kızda öyle geçen hafta öyleydi ağladım resmen acıdan şuan normal geliyor biyerde toplanıp kasılınca okşuyorum konuşuyorum öyle yazıyordu yapın diye normale dönüyor yürüyünce biraz fazla zorlanınca oluyor bırakıyorum dinlenince geçiyor ağrım benim
Beyzumem Zeyyyn annemin yanında kalıyorum ben Allah razı olsun beni hiç yormuyor arada sırada yoruluyorum ama şu bı kac gündürlü hiç yorulmadım da vajina kemik ağrım daha fazlalaşıyor geceleri bebeğin sertlesmesinden daha çok şimdilerde
fatmacos Beyzumem hayır yok o varsa açılma var demek şükür benim açıklık 2 parmak yani varla yok arası onun için sancılar a müdahale edilebiliyor
Beyzumem fatmacos İnşallah öyle bir şey yoktur korktum şimdi doktora söyleyeceğim ama salı günü randevum magnezyum eksikliği falan olma ihtimali yok mu ya bu ağrının