1998_irem Pazartesi tatile gidicez (balayı) ben regli oldum olcam resmen çok üzülüyorum napmalıyım? Eczaneden regl geciktirici mi alsam ama sonradan çok sıkıntı olur mu ? Ya da tampon falan mı kullanayım daha önce kullanmadım rahatsız olur muyum ki:(
asena_vina 1998_irem benimde balayına denk geliyordu kullandım geciksin diye ilacı bıraktıktan 1-2 gün sonra oldum sonrasında bir sıkıntı yaşamadım ama tampon felan kullanmadım bilmiyorum
teletabi 1998_irem ben kullanmıştım bekarken tatile gideceğim zaman bir sorun yaşamamıştım. Ama her bünye farklı tabiki etkisini net bilemeyiz eczacıya danışın bi
Sevgiinur 1998_irem hayatın sana oyunları bunlar 😅 bende düğün gününün ertesi sabahında olmuştum 😅 İlaç falan kullanmadım vala beklesin oda , bekledi 😅😅😅😅
Edakcbyk 1998_irem İlacın adı primalut-N. Adettten 2 3 gün önce kullanmaya başlıyorsunuz. İlacı bırakınca 1 2 güne adet olursunuz
Msd26 1998_irem ben tampon ve ilaç kullandım ilaç daha temiz iş tamponda iş görür ama gel balayında sıkıntı onu yerlestirmnşz. İlacı kullandığım ay temmuzdu eylülde cocuk düşündük ilk aydan oldu yani zarar verir mi kısmı ne olabilir bilmiyorum
es_aybala 1998_irem geciktirici kullandıktan sonra inanılmaz bi regl ağrısı yaşamıştım ben. Bi kerede havuza gireceğim gün regl oldum mecbur tampon kullandım ama sık sık değiştirdim ve altını ıslak bırakmadım hiç