NaimeYilmaz Naime hanım merhaba, ilginiz için çok teşekkürler. Kimsenin hesabı askıya alınsın istemem ama durup dururken de inanılmaz üstüne üstüne geliyorlar insanın. Ben kötü bir şey yazmadım, bir bütçe ayırmıştım bebeğim için fakat almak istediklerim bu bütçemin üzerine çıktı. İnsanlardaki anlayışsızlığı, çekememezliği anlamıyorum. İstiyorlar ki onlarda bişeyin iyisi yoksa başkasında da olmasın alamasın. Halbuki ben hamile halimle o kadar çok çalışıyor o kadar çok yoruluyor ve kendi ve eşimin ihtiyaçlarını o kadar çok kısıyorum ki kimse bunu bilmiyor. Herkes yargılama ve aşağılama peşinde. Biz hepimiz hamileyiz hepimiz hassas bir süreçten geçiyoruz ve hepimizin bebeği en iyisini en güzelini hakediyor. Asla gocunmuyorum bir başkası çok daha iyisini aldı, ben neden alamadım diye. İyisiyle kötüsüyle elimdeki avcumdakine şükrediyorum her zaman. Ülkemizde ne felaketler yaşanıyor, sabah gözümü sağlıkla açtığımda bugünüme şükürler olsun diye uyanıyorum. Üzücü ve kırıcı bir ortama çanak tutmuşsam istemeden, affola 🙏🏻