teletabi miniginannesi3 evet ama belkide ilaçlardan değil hormonların hızla yükselmesinden dolayı iştahınız kapanmıştır. Benim oğlumda öyle olmuştu. Her bebiş her gebelik farklı oluyormuş bunda onu anladım. 🥰 bulantılarda ilaçsız çekilmiyor heleki hassas bir mideniz varsa benim gibi
Sudeekalay miniginannesi3 başlarda bana çok iyi geliyordu sayesinde su içiyor yemek yiyordum. Sonra bağışıklık yaptı sanırım faydası olmadı birgün etki ediyorsa diğer gün etkisi yoktu sonra dedim ki kendime öyle de çıkarıyorsun boylede en iyisi at ilacı 25 hafta bulantı çektim şükür azalarak düzeldi
ikizlerinannesiiii Beybilerim yaa sende mi ikiz bekliyosun canim bende ilk hamilelik ve ikiz bekliyorumm🙈 tanışalım mı
Eusluu miniginannesi3 ben 22 haftama kadar kullandım gece yatmadan 2 tane içiyordum bana iştahsızlık değilde çok iyi uyku yapıyordu iyide geliyordu yani
Tuqbarsberen miniginannesi3 bendr de iştahsızlık yaptı hiçbir şey zaten yiyemiyordm bulantıdan onu içince de içim almıyordu doktorum onzyd verdi şuan biraz daha iyiyim
Beybilerim ikizlerinannesiiii İlk öğrendiğimde oldu ama şimdi geçti kendi tarafımda eşimin tarafında ikiz çok var. Herkes nasıl bakıyorsa bende bakarım diyorum kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz oda yardımcı olur. Yeterli sağlıkla hayırlısıyla doğsunlar
gulcecece miniginannesi3 ben de 19. Haftamdayım hala kullanıyorum içtiğimde sıkıntı yok ancak bi gün içmedim akşamına direkt kustum mecbur kullanıyorum ama iştahımda bir problem yok aksine şuan kullandığım vitamin demirden mi bilmiyorum eskiye göre daha çabuk acıkıyorum
Aysegul9371 miniginannesi3 bende 16+3 icmezsem kusuyorum devamlı içince iyiyim ilk haftalar çok iştahsızdim ama son bir haftadır iyiym iştahım açıldı ama bulantım kusmam aynı duzeyde
Deletedmom27272 miniginannesi3 evet bende kullanıyorum 22 haftayım iştah kapatma değilde çok az yiyorum fazlasını midem almıyor
Umayakkaya 21.haftaya kadar kullandım 3 haftadir biraktim tamamen gecmis bulantilarim bulantiniz geçene kadar kullanın düzenli almayınca daha beter ediyor
miniginannesi3 Umayakkaya bende 21im şu an dun yoktu içemedim baktim bugün çok kötüyüm hemen aldım ne zaman kesicem bilmiyorum