BusraKc7 Hamileliğin 35. Haftasındayım . 30 haftada bir yumurta yedim tiksindim sonra o çürümüş yemek kokusunu her yerde almaya başladım yemeklerde odanın öyle kokması bir türlü gitmiyor bu sorunu yaşayan var mı ?
Oglm_0212 BusraKc7 böyle sorun yaşamadım ama benzeri. Çeri domates hamileyken tiksindim balık gibi kokuyordu 7 ay olacak dogum yapalı daha yiyemedim kokuyor sanıyorum
erseerse BusraKc7 merhaba canım geçmiş olsun. 2020 ekimde covid gecirdim ve tat koku duyumu kaybettim. Sonra düzeldi ama o zamandan beri her yediğim yemekte sucuk tadı alıyorum. Tatlıda tuzluda çayda kahvede herşeyde. Sizin de öyle olabilir malesef
BusraKc7 ssssxsss ssssxsss evet ama 2-2.5 ay önce geçirdim o zaman hiç koku almadım sonradan normale döndü her şey 2 hafta içinde … 26. Haftamda normaldi her şey
ssssxsss BusraKc7 maalesef büyük ihtimalle covid-19 sonrasi yasanan bir durum 😬 ayni problemi yasayan cok var hastaligi gecirdikten bir süre sonra geliyor ve igrenc bir sey 🤢
BusraKc7 Oglm_0212 doktoruna sordun mu acaba? yani ben her şeyden o bilindik kokuyu alıyorum zehir oluyor her yemek bana özellikle son ayda çıkması kötü oldu …
BusraKc7 Oglm_0212 ben zorla da olsa yedim o yumurtayı düzelme olmadı onu da protein çok çocuk için zorla yedim … ama artık tüketmiyorum biri çocukta tiksinir vs dedi bana 🙄🙄
Hayalimsin Ben 6 haftalık yumurta kokuyor yiyemiorm hamilelikten önce 2 yumurta yerdim kahvaltı da haşlanmş hemde 😂
BusraKc7 Oglm_0212 ne bileyim yok ben cevizden tiksindim benim çocuk hala yemez dedi … söz konusu yumurta olunca korktum bende 😀😀 en besleyici gıda sonuçta
BusraKc7 erseerse aynen öyle berbat ekşi yumurta kokusu alıyorum odaya girdiğimde oda bile öyle kokabiliyor yada yemek yaparken … ama yakından yemeği kokluyorum kokusunu alıyorum yerken yada uzakken dediğiniz gibi berbat kokuyor