Burcukra An itibari ile 34. Haftaya girdik nasılsınız durumlar nasıl ben bulantı lar mide yanmaları ile mücadele etmeye çalışıyorum birde sıcaklar 😞
fatmacos Burcukra ufak tan sancılar başladı mide yanması gece uyku tutmaması şikayetler arttı erken doğum riski var hnaım ne zaman gelir bakalım inşallah biraz daha durur
sedanur4004 Burcukra 33+1 33 bitmiş sayılıyor bizimde. Sürekli lavabodaym ve artık bacak krampları başladı 😐 2 gun önce çok kötü bı kramp girdi gece hala topalliyorum geçmedi ağrısı
Erez Burcukra Bazen tuvaletim varmis gibi agri giriyor ilk kizimda hoc böyle olmamisti bu haftadan itibaren nsteye giriliyor az kaldi dayanin 🥲
Burcukra Erez benmde ikinci hamileliğim ilki erkekdi bu kız bunda daha sancılı geçiyor oğlumda hiç sancı yaşamamıştım 😞 haftaya kontrol var 35 hafta olcak nst ye bağlar heralde
Erez Burcukra Sanirim rahmimiz daha once hamileligi deneyimledigi için karin kaslarimiz gevsemiş ben oyle düşünüyorum. Ilk cocugunuz kac yasinda benim pespese oldu :)) kizim 16 aylik