Kara1833 Bebegimveben0811- rabbim sizede nasip etsin bu günleri görmeyi 🤲🤲 zaman hemen geçiyor zaten 🤗🤗
Bebegimveben0811- TnE_ bugün doktorumuz tahmin de bulunacakti ama kuzucuk uyuyormuş 😥😅 3 hafta sonra kesinleşir söylerim dedi 🤭 siz öğrendiniz mi?
Ecemm33 Bebegimveben0811- 16+4 hiç kilo almadım 2 kilo verdim bu beni üzüyor korkuyorum biraz gelişmiyor mu yoksa diye :(
Bebegimveben0811- Ecemm33 muz kefir ceviz süt bolca tüketin doktorunuz kontrolde bebeğin gelişimi hakkında bilgi vermiyor mu ?
Kelebekmadam Ecemm33 bende 16+4 bende almadım endişe etme gelişiyor kuzularımız onlar alacağını alıyor 🙏
Livakaya29 Ecemm33 anne kilo alamadığında bebek kilo alie canım merak etme 20 haftanın içindeyim bende hiç almadığım kilo
TnE_ Bebegimveben0811- bana ilk 10+6 da erkek gibi dedi. Bugun 12+6 yine erkek gibi dedi ama bacaklarını açmadı sagolsun haftaya çarşamba tekrar gidicez bakalim 😀
Kara1833 Bebegimveben0811- geçiyor ama geçmiyor gibi geliyor sonra bakıyosun ardına ne çabuk diyorsun 😁😁 ogünleride gör inşallah