Merve2Asel Tostosunannesiii anladığımdan değil ama kız bebekler hep düz duruyor erkekler bu şekil yani erkek diyorum bende merak eder her paylaşılana bakardım ama bilmiyorum gönlüne göre olsun saglıkla 😊
EsrakeNan Tostosunannesiii erkek bebekler 14haftalarında daha net belli oluyor kızlar genelde dönük olur 🤗😘 sadece bildiğim bu ama yanılabılırmde 💙👑
Tostosunannesiii Merve2Asel valla bende öerake dıyorum benım ıcın hiçç önemi yok cinsiyetın saglıklı olsunda sag saglım alalımda .:) ama ınsan bı merak edıyo ufaktan ehehe 🤭
Merve2Asel Tostosunannesiii öyle çok merak ettim ayrıntılıya kadar öğrenemedim gönlüme göre oldu şükür seninde gönlünden geçen varsa o olsun
Tostosunannesiii EsrakeNan valla bende bılmıyorum bakalım 😄🤭 doktor bu goruntu ıcın bıraz ugrastı hareketlı dıye 😄🤣 ama cınsıyette tık yok demedı 🤭🤭
Tostosunannesiii EsrakeNan kesınlıkle oyle kız erkek ayrımım asla yok :) sadece merak işte sag saglım alalım kokularını ıcımıze cekelımde :)🧿🧿
Edo Bu dönemde kemik yapısına bakıyorlar diye biliyorum ama benim kalbimden kız geçti nedense 🌸 Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Tostosunannesiii Edo bakalım 😄🤭 valla kız erkek onemsız saglıklı olsunlarda :) vatana mıllete hayırlı ugurlu akıllı saglıklı evlatlar olsunlarda kızmıs erkekmıs onemsız valla 🧿😍😍