Twinsss Eylulsuheda bu her hastanede olan bir durum aslında. İstediğiniz doktora erken saatte gittiğinizde alabiliyorsunuz. Ben o şekilde almadım mhrs den başka doktor tercih ettim. Normalde özel hekime gidiyorum ama detaylı ultrason için sevk gerektiği için bu şekilde yaptım. Ama normalde hastanelerde sabah saatlerinde randevular dışında da gün içi için muayene alabiliyor olmanız gerekiyor.
GayeOrhan Kbra_em blpeki Emrah bey ne zaman bırakıyor bı bilginiz var mı bende ilksen beri ona gidiyorum 38+3 deym heran herşey olabilir diye
Eylulsuheda GayeOrhan size gün vermedımı emrah hoca 38+3 te falan alıyolarmış sezeruan da normaldede sizn nasıl tabi doğjjm blmyorum da
GayeOrhan Eylulsuheda Mustafa Cihan baysal yada serdar ermanlnı da çok öneriyorlar onlardan birini tercih edebilirsiniz bende com günlerim Emrah beye randevu bulamıyor birakicak falan diye de duydum ikisinden birini tercih edicem gerekirse
Eylulsuheda GayeOrhan peki bugune kadar hep emrah beye gidip son anda onlara geçince sıkıntı yapmazlarmı bazı doktorlar amwlıuat gunlerı cok doluysa başka doktora yonlendırıyormuş
elmira4142 Kliniği manisada mı olacakmış peki, ne zaman bırakıyor acaba.. zaten randevu bulmak ölüm gibi bide gitmesi hiç iyi olmadı kime gitcez şimdi..
GayeOrhan Kbra_em şuan herşey normal dedi bı sıkıntı girmedi yarın randevum var net belli ooir diye düşünüyorum artik
Eylulsuheda Kbra_em hayır ben sordum paylaşımlarından şüphelenerek oda soyledı başka doktor falan bak demedı. Sonucta klinik açacak başka doktor bakın demez heralde ama ben şuan bgune kdr devlete gidip son anda özele geçemem maddi olarak Malesef keşke doğumumu yaptırsaydıda oyl gtseydı 🙊cok seviyorduk emrah beyi
GayeOrhan Minikcivcivannesi bende eğer doğuma kadar giderse Emrah bey ona geçiş yapicam arkadaşım onla devam ediyordu sin dk sıkıntı olmuş ebelerden yana özelde doğum yaptı ama çok memnun olduğunu söylüyordu
GayeOrhan Minikcivcivannesi Ebelerle tartışmış kendi imzasi ile çıkıp uğur sozende doğum yaptım dedi ama Mustafa beyden memnundu öyle demişti bana
GayeOrhan Eylulsuheda zaten son günlerim Emrah bey normal doğumun bana denk gelmesi mucize gbi bişey dedi kim nobetciyse o doğumuna girer dedi o yüzden yapacak bişey yok randevu bile bulamiyrz sonucda geçen hafta 2 3 haftaya dogurursun demisti uatin net belli olur herşey inşallah bende bilmiyorum ne olacağını
Tnsnl Eylulsuheda sonuçta şehir hastanesini seçmekte bi nedeniniz var ki orayı seciyosunuz maddi sebepler olabilir bazı durumlarda emrah bey kendisi mustafa beye yönlendirdiğini duymustum
GayeOrhan Eylulsuheda bnm sezeryanlik durumum şuan yok normal olduğu için ama sabah randevum var ozmaan net bişey der herhalde son günler cnku artık
Twinsss Eylulsuheda yok zaten nöbetçi değilse, ya da gece doğumlarında devlette doktorun gelmiyor. Nöbetçi doktor yaptırıyor doğumu. Ama özelde öyle değil. Ben özel hekime gidiyorum Ayşenur hanıma. Çok memnunum öneririm. Ama muayene ve doğum hep özel oluyor.
GayeOrhan Eylulsuheda Kaç haftaliksnz bu arada siz belki denk gelir ama normalse orda olsabible nöbetçi olmadığı güne denk gelse zaten o yapmıyomus kim nobetciyse o yapıyormuş doğumu öyle demişti bana
Kbra_em Eylulsuheda bende takip ediyorum öle şüphe edecek bi paylaşım görmedim sizin içimize doğmus demek :)