Busra-61 babymert061 çok yakınmış doğum🥰 Allah tek nefeste kurtarsın 🤲 eğer benim doktorumunda yıldızlı medikalle anlaşması varsa bende ya orda ya da imperialde olur diye düşündüm. Doğum ne kadar şuan medikalde
babymert061 Busra-61 benim çalıştığım kurumun anlaşması var hastane ile para ödemiyorum o yüzden hiç bilmiyorum ücreti. Rizeden gidip geliyorum sırf sevilay hoca için 😊
Alka babymert061 Canım bişey rica etsem sorma şansın var mı acaba. Heyet raporu veriyor mu. Her doktor vermiyorda. İş yerim istiyor yoğun çalıştığımız için işde hafifleme yapamam ama istediğin gibi rapor al diyor. Ama onların dediği gibi kimse rapor vermiyor. 🥺🥺🥺 Sorabilirsen çok sevinirim.
babymert061 Alka bir dahaki randevum haftaya. İstersen arayıp sorabilirsin. Yada beklersen sorarım söylerim canım. Rizede şar hastanesinde veriyorlar. Ama medicali bilmiyorum
Gizosmer Yıldızlı medikal parka gidiyorum, Gülşah Hoca’ya. 27. Haftam. Var mı Gülşah Hocaya giden başka birileri ☺️
Baharelif___ dilaraemral bizde 10+3 Kırhan beye gidiyoruz cuma günü ikili taramamız var nasıl yapılıyor acaba 😊😊
Alka Baharelif___ Kan alıyor canım ondan bakılıyor. Önce us la ölçüm yapıyor. Sonra kanla karşılaştırıyor.
Alka Baharelif___ Kendi odasında. Bi kağıda değerleri yazıyor boyunu felan sanırsam. Sonra kan veriliyor.
Baharelif___ Alka Bir kaç gün önce arkadaşım Kırhan beyde ikili taramaya girdi ama alt kata yollamış USG içinde o yüzden merak ettim acaba herkese öyle mi yapıyor
Alka Baharelif___ orda öyle demek canım bilmiyorum. Benimde arkadaşımı başka yere yollamıştı. Kendisi tam ölçüm yapamamıştı net. O yüzden daha ayrıntılı us a yollamıştı. Ondandır belki