Mrveetbb Hanımlar bir bilginiz var mı acaba… Hamileliğim boyunca ve doğumum dahil özelde olucak. Sezeryan doğum olucak . Doğum öncesi yapılan covid testini her hangi başka veya devlet hastanesinde yaptırsak da geçerli oluyor mu acaba ?
Nilaylks Mrveetbb ben de kontrollerim ve doğumumu sezeryan özelde gerçekleştirdim covid testini de özelde yaptırdım para almadılar onun için her şey içinde 4500 tl ödedik sizde mutlaka bi sorun belki Doğum ücretinin içine girer
Esrasel Mrveetbb bende özelde yapacağım doğumu covid testini devlette yaptırabilirsiniz dedi doktorum
ElifBademmm Mrveetbb bugün yaptırdım bende covid testini ve ekstra ücret alınmadı bi görüşün hastanenizle genelde ücretsiz oluyor
Mrveetbb Mom789 aradım sordum ama doktorumla danışmam gerektiğini söyledi . Yarın sabah olmadı öyle yaparım
Urs-19 Mrveetbb olur tabi bende özel hastaneye gidiyorum pazartesi sezeryan ile doğum yapıcam doktorum devlet hastanesinde yap dedi 🤷♀️ Yani özel devlet farketmiyor istedigin hastanede yaptırabilirsin
Mrveetbb Benimde perşembe günü tahlilleri çarşamba günü yapmam gerektiğini söyledi. covid testi 250 tl kan tahlilleri 150 tl toplamda 400 tl ama devlette yapabileceğimi söylemedi. İçinde değilmiş maalesef ekstradan ücret istedi .
Urs-19 Mrveetbb tahlil vs istemedi benden sadece covid testi istedi 8.500 doğum ücreti isteyecekleri tahliller de içimdedir herhalde gerçekten fiyatlar çok uçuk insan mecbur olunca da böyle her şeyi yaptırıyorlar ya
Kayraninannnesi Mrveetbb hastaneniz bizzat istedi mi testi bende özelde doğum yaptım ve gerek duymadılar
Mrveetbb Kayraninannnesi Evet perşembe günü gittim en son sezeryan için tarih verdi yanındaki asistanı bize herşeyi anlatacağını söyleyip anlattı dışarda ben ekstra bir ücret olup olmicağını sorunca da öyle söyledi ben de çok şaşırdım hatta çünkü çarşamba günü seseryandan 1 gün öncesine de tekrar randevu al dedi (450TL)
Mrveetbb Kayraninannnesi evet istediler bir gün öncesinde gelip bu testleri yaptırmanız gerekiyor dedi
Mrveetbb Deniz00 100 TL yine iyi devletde zaten ücretsiz ama brnim gittğim yerde 250+150 kan tahlilleri fazla geldi biraz bana
Kayraninannnesi Mrveetbb insanları nereden soyacaklarını şaşırdılar vallahi ekstra 450 TL ne demek ya çok saçma Benden test istemediler zaten hamileliğiniz boyunca takibimizdesiniz o yüzden istemiyoruz dediler Kan tahlilleri ise doğum ücreti dışında alınmadı 🤷♀️ Sadece sezaryen 2700 ödeyip çıktık hastaneden
Deniz00 Mrveetbb normal özel hastaneler istek üzerine zaten 250ye yapıyor ama doğum+covid testi olunca test mecburi 100 lira yapmışlar
Mrveetbb Glcn22 banada öyle geldi şahsen perşembe günü sezeryan çarşamba gününe de yinede sen randevu al dedi (440TL) Ve ayrıyeten covid testini kan testlerine tek tek ayrı ücretler istiyor 🤷🏻♀️ Acaba dedim heryerde mi öyle 🤷🏻♀️
Glcn22 Mrveetbb doğum ücretim 3500₺ özelde corona testimde içinde eşime ve 1 refakatcıyada 75₺ ye yapıyolar testi 🤷🏻♀️ Şaka gibi yani fiyatlar ekstralar bunlar ne 🤦🏻♀️