Esila_kayacan Arkadaşlar 18 haftalık gebeyim doktoruma sordum denize girmenin hiçbir sakıncası yok dedi giden var mı sorunla karşılaştınız mı
Dilekcnkn Esila_kayacan Girdim yüzdüm ama fazla değil oda denizdeki taşlardan kaynaklı yoksa yüzerdim yani çok iyi geliyordu
Guley_ Benimde girme ihtimalim vardı canım sormustum doktoruma denize girebilirsin demişti ama hasemayla veya mayoyla neyle gireceksen ıslak olarak kalma dedi enfeksiyon kapmamak için denizden çıkınca hemen durulanip kurulanmak gerekiyormus
Haticebt Esila_kayacan evet yüzdüm ama doktorum kramp tehlikesi sebebiyle çok açılmamamı ve yalnız kalmamamı istemişti, ben de ona göre davrandım
Kayraninannnesi Esila_kayacan yüzdüm vallahi Bi nevi spor sayılıyor o yüzden sakıncası yokmuş öyle demişti doktorum 4 gün sonrada doğum yaptım zaten ❤️
Mel_k Esila_kayacan ben 12. haftadan itibaren giriyorum. Doktor suyun temiz olması ve Sudan çıkınca hemen mayomuzu değiştirip ıslak kalmamak koşulu ile sıkıntı olmayacağını söyledi. Sıkıntı yok. Bir de tabi 3 den sonra gidiyorum. Sırt üstü yüzüyorum çok gerilmeden. Yüz üstü yüzmüyorum ama bu benim fikrim. Bi sorun olmadı 🙏🏼
Bilgeblt Esila_kayacan bir hamıle ıcın yapılabilecek en faydalı spor yüzmek magnezyum degerlerınde sorun yoksa kramp olasılığın az ise dogurana kadar hergün yüz :)
Meleklerimmm3 Bende girdim 24. Haftalıkken baya yüzdüm herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok iyi geliyor 😇
Mrymm93 Esila_kayacan bi sorun olmaz ama bu aralar müsilaj vardiya gircegin yerin temiz olup olmadığına dikkat et
Minikfasulyeninannesiii Esila_kayacan ben 8 haftalıkken bile girdim şuan 11 haftayım tekrar gideceğim tatile müsilaj yoksa deniz temizse korkma canım
Bsra_ayz Esila_kayacan ben gittim 2 hafta önce döndük. Hiç çıkmadım walla 18 haftalık hamileyim geldim kontrole gittim oğlusum gayet sağlıklı doktorum bebise faydalı olduğunu soyledi
Celiklibusee Esila_kayacan ben girdim hiç bi sorun yaşamadım🙃 tabii güneşte kalmamaya dikkat etmek lazım ben saat 4 gibi giriyordum 💐ve bol su tüketin