arzubldk Sevtugm karnım genişlediği için oluyor muhtemelen söylediğimde baktı bir sıkıntı yok demişti
Prensesannesi16 Sevtugm Sevtugm benim ağrım olmuştu ve doktoruma hemn söylemiştim 30 haftalıktık gittiğimde bebeğimin döndüğünü kanala girmeye çalıştığını kalçası tam göbek deliğime geldiğinden ağrıyormuş itti diye
Celiklibusee Sevtugm bende de oluyordu doktoruma sordum en hassas nokta orası oldugu için gerildikçe acıması çok normal demişti💐
Prensesannesi16 Sevtugm 30 haftalıktık döndüğünde kafası aşağıya sonrasında hiç pozisyon değiştirmedi 33-34. Haftadada kanala oturdu tamamen.göbek deliğimdi ağrıyan benim
Sevtugm Prensesannesi16 cok cok geçmiş olsun sağlıcakla ben bebeğim siz bebeğiniz herkes bebeği ile doğursun sağlıcakla analı babalı büyütsün Allah m hayırlısıyla inşallah âmin 🙏 🌺
ozgei Sevtugm 28+3üm 27den beri ağrıyor gün geçtikçe daha çok acıyor kontrole gidince soracağım ben de😔 bir de etrafı koyulaştı.Son iki gündür de göbek üst kısımlarda acıma ağrı başladı,herhalde genişliyor diye oluyor diyorum bilmiyorum ben de😔
Sevtugm ozgei cok geçmiş olsun sorunya yazın buraya beni arada hafif ağrıyor geçiyor yorulunca ayakta olup ya da stres olunca çok şükür 🙏🙏🙏 🤲