MercimekveAnnesi16 bet-123 Esentepe hastanesi neşe kaplan Karakaş çok iyi Güler yüzlü sakin bir doktor aklınız da hiç bi şüphe kalmıyor herşeyi siz sormadan söylüyor çok güzel bilgilendirme yapıyor eşinizin girmesini de sıkıntı etmiyor 210 TL muayene ücreti
Hosgeldinbebek MercimekveAnnesi16 kaç haftada bir muayne oluyorsunuz ve her muayneden ücret alıyor mu
MercimekveAnnesi16 Hosgeldinbebek 29. Haftaya girdim ayda bir kere muayene oluyor ayda bir kere olduğu zaman her gidildiğinde ücret alınıyor fakat doktor 1 hafta sonra çağırıyorsa kontrol diyor kontrol dediği zamanlarda ücret alınmıyor
Sdnglhn bet-123 Pembemavi Hastanesinde Nedret Kolsal’a gidiyorum,memnunum.Pembemavide herhangi bir doktor tercih edebilirsiniz 🙏🏼🌸
Bsrakya Esentepe hastanesi neşe solak çok iyi güler yüzlü bir bayan. Herseyine her soruna tam. Ve net cevaplar veriyor. Cok memnun kalırsın. Ücret 190 tl
Esenburhan123 Tomrishatun ben de tüp bebek için gittim aşılama önerdi diyet vs başladı.. rahim filmi çektirdim o ay kendigimw gebe kaldım darısı basınıza inşallah cok memnunum
Tomrishatun Esenburhan123 hayirlisi olsun bakalım yarın randevum var süreç nasıl isliycek gorcez hayirlisini versin rabbim
Merverdgn Fsm de Rabia Nizam 🤍 özel kliniği var bi kaç hastaneyle anlaşmalı doğum için. Muayene ücreti 300 tl