Bloggeranne_93 Kızlar ne durumdasınızzz🥰 ben cpk sabırsızım artık ne zaman gelecek oğlusum diye her an tetikteyiz🙈 hafif bel ve kasık agrısı oluyor suanlık
zubeydekrkcc Bloggeranne_93 37+1 reglı sancılarım oluyor ve bebek gün içinde kendını çok topluyor tabi heyecan da var 😊
Morvy Bloggeranne_93 biz kızımla 37+3 olacağız birazdan ama ne sancı ne ağrı tık yok çok bekletmesin istiyorum 38-39 arasi gelse keşke ama bir yandanda çok korkuyorum sonuna kadar geldik artık bir şekilde doğuracağız bebişleri ama nasıl olacak bilmiyorum🥴🥲
Kaderberatmelek Bloggeranne_93 37+3 🥰ufaktan sancılar yokluyor devamı gelmiyor sabırsızlık korku heyecan hepsi birbirine girdi
Arenn 37+6 yim cuma gunu sezeryanim var ama belim kasiklarim agriyor ve karin agrisi ishal ara ara bu hafta cok zorluyor :(( sabirsizlikla gunumu bekliyorum melegime kavusmak icin ve tabi malum sicaklar cok bunaltti
Bloggeranne_93 Arenn aa sizinki en azından bellı ve cok az kalmıs saglıkla kucagına alırsın ınsallah cnım
Fatma7666 Bloggeranne_93 34+5im bende normalde 35+5ama bir hafta geç döllenmeden geriyiz 🤦♀️ Benim iştah tavan yaptı ağrılarım var elim yüzüm dudaklar burun ayaklar eller botokslandı resmen🤣sabrım kalmadı geceleri ağrılarım var yatamıyorum durumlar bu 🤦♀️
Arenn Hav12316 valla ilk dogumum genel sezeryan oldu hic tabsiye etmem bunu spinal yapicam eminim daha konforludur bide hep pozitif seyler okuyorum duyuyorum hakkimizda hayirlisi artik canim
Bloggeranne_93 Arenn kızlar spinalde bebek dogduktan sonra anneyı uyutuyolarmı yoksa uyanıkmı kalıyosun
Hav12316 Arenn benim de ilk tam dı cnm ama o erken doğumdu vefat etti 28 haftalık doğmuştu sezeryan almışlardı acil bunda herşey yolunda çok şükür belden biraz ürkütücü geliyor acı eşigim iyidir ama endişelenme oluyor🤗 Allah sağlıkla almak nasip etsin