Melek-yetis İlk gebeliğim ve göğüs pompası olarak ne almam gerektiğine hala karar veremedim. Elektrikli ya da manuel ikisi için de öyle farklı yorumlar var ki kafam karıştı ve 31+2 haftalık gebeyim artık doğum çantamı hazırlamam gerekiyor 🤦🏻♀️
Burcu98 Melek-yetis ben a101 den almıştım indirimdeydi kiwi marka memnun kalan çoktu kasımda doğum yapıcam kullanmadım ama güzele benziyor internette araştırmıştım
Mltm88 Melek-yetis Trendyoldan kiwi marka elektrikli aldım..Henüz kullanmadım ama yorumları çok iyiydi ona güvenerek aldım..
Newmomadayi Melek-yetis canim benim.bebek hemsiresi arkadasim wee baby nin manuel gogus pompasini onerdi tabi imkanin varsa elektrikli tercihin olabilir ama arkadasimda kendi kizinda wee babyi manuel goguss pompasini kullanmis ve cok memnun kalmis gogus ucunu yarada yapmiyor cok rahat sagiliyor dedi. Ben henuz dogum yapmadjm deneme imkanim olmadi ama butcesel olarakta yormayan bir pompa
mutlugebeee Melek-yetis yani bir tanıdığımda elektriklisi var onu vericek bana ama vermeseydi de onu alırdım çünkü kendisi çok memnundu aşırı rahattı kullanırken hep yanındaydım😂 manuel biraz yoruyor diyorlar bir süre sonra sıkılıp bırakıyoruz diyorlar o yüzden ona çok sıcak bakmamıştım
Selma_K Herkesin dediği şey manuel alma elektrikli al,marka olarak da lansinoh önerdiler onu aldim.Kiwi marka daha ucuz ondan da memnun olanlar var ama riske atamadım insallah memnun kalirim.