bebisinannesi33 Kızlar merhaba sağlık ocagından d vitamini ve demir ilacı verıldı fakat kendı doktorum yalnızca decavit kullanmam gerektiğini söyledı ayrıyeten demir ilacı kullanmam gerekmıyor mu? Sizler decavitle kullandınız mı?
Yenibirannee bebisinannesi33 38+1 haftaligim 12.haftamdan beri sadece decavit kullaniyorum baska ilac kullanmadim 😊
gbyalcin bebisinannesi33 şu anda sadece decavit ve d vitamini damlası kullanıyorum. Pazartesi günü kontrolüm var, doktorum değiştirirse bilmiyorum 😊😊
Melek-yetis 31 haftalık gebeyim ve 12. Haftadan bu yana hem demir ilacı hem decavit kullanıyorum rutinde verilen ilaçlar olduğu yönünde bilgim olduğu için
bebisinannesi33 Melek-yetis bende öyle bılıyordum ama özellikle doktorum sadece decavit kullan dedı buyuk ihtımalle kan değerlerımı yeterlı buldu
Aylinsemih bebisinannesi33 doktorun ne dediyse onu dinle istersen ben eczanede çalışıyorum doktorum decavit kullandirmisti kan tahlili yapınca decavit in içeriğindeki demir yetmiş ekstradan kullanmama gerek kalmamis ama test yapılıp ta kullan dendiyse kullan
bebisinannesi33 Aylinsemih bugün lan değerlerime baktı buyuk ıhtımalle değerlerımı yeterlı buldugu ıcın sadece decavit verdi peki saat kac gıbı kullanıyorsun
Yenibirannee bebisinannesi33 36+5 de 2800 du ptesi kontrolum var bakalim hayirlisiyla çarşamba gunude dogumum var 🥰🥰
Sabirellaaaa bebisinannesi33 decavit D vitamini bide vegaferon üçünü de içiyorum hepsini sağlık ocağı vermişti doktorum kullanmamı söyledi
bebisinannesi33 Sabirellaaaa aynı ilaçları sağlık ocagı banada kullanmamı söyledı doktorumu dinliycem galıba vardır bır bıldıgı herhalde pekı decaviti hangı saatte alıyorsun?
Selma_K bebisinannesi33 Evet olabilir, benim hamilelik öncesinde de demir eksikligine bagli kansızlığım vardı zaten.Simdi değerlerim iyi çok şükür.