2801 Sancarefeem kusura bakmayın öğretmenim ve gözüme batıyor t9 kullanmayın bir zahmet herkes diye düzeltmek zor olmasa gerek.
Sancarefeem 2801 ben öğretmen değilim malesef ben böyle şeyleri çok umursamıyorum oluruna bırakıyorum siz umursayabilirsiniz teşekkür ederim 🙏🏻
Umbilik Yeppudaa Sadakatsiz dizisinden sonra çok arttı. İki arkadaşım bebeklerine Asya ismini koydu ve forumda da çok denk geldim.
Yeppudaa Umbilik dkdkdkx uf ya bende koydum asya ama sadakatsiz dizisi ni hiç izlemedim. Benimki dayısı illa asya koy dedi bende onu kırmadım asya koydum . Onunda izlediğini düşünmüyorum 😅 neyse artık koyduk bir kere 😅😅
Hatice_izmir Sancarefeem evet Allah nasip ederse bende ikizleriimden birinin adı Aytuğ birinin göktuğ olacak bizde bu isimleri çok beğendik
Seminay U-E lina nın kelime anlamı abc den farksız bir anlamı yok herkes hurma fidesi sanıyor ama değil kuranda hasr suresinde geçen line lina değil internetteki her anlam doğru değil iyi araştırılmalı
surelitta52 Sancarefeem Aklıma gelenler Liya, Lina, Asel, Eva, Mira, Masal, Alya, Arya, Göktuğ ve Kuzey.
Aryapoyraz Sancarefeem herkes asel koymuş herhalde ülkenin son 2 3 senede doğan kız bebekleri hep asel 😂 nereye kime baksam asel 🤦♀️