milla-s Mom51122 ben de bacaktan vuruyorum, üst bacak yan taraflarından yani. Bazen de eşim yapıyor kolumdan, göbekten hiç yapmadım.
Gul2808 Mom51122 kol ve bacaktanda yapılıyor bacak bnde çok acıdı 3 defadan başka cesaret edemedim kol ve göbekten yapıyor babam. Eşim de bnde cesaret edip vuramadık babama kaldı iş 🤣
belguzar_123 Mom51122 Ben oksapar kullanmadım hiç hep enox 4000 kullanıyorum tabikide bazen morariyor çoğu zamanda yakıyor ben acı hissediyorum yani hatta bir süre sonra sertleşiyor oralar ama yinede devam bebislerimiz için
Nry0682 Mom51122 göbek ve kol dönüsümlü yapıyorum.Bacaktan hic denemedim kaba et oldugınicin cok acıdıgını söylüyolar.
Bebegimicin1 Mom51122 kol ve bacak ben koldan vuruyorum ama vuramadogım zamnda oluyor ozmanlardada hastanede vırduruyorum bu akşamda vıramadım eşimin işten çıkmasını brkliyorum hastaneye gitmek için son 52 gün ama artık vurmakta zorlanıyorum
Goncazafer Mom51122 ben koldan ve bacaktan denedim olmadi cok acidi gobektem igneyi dik tutarak ve gobek deliginden 4 parmak saga sola yapabilirsin igneyi cok yavas sıkarsan ve igneden sonra ovusturmazsan morarmıyor