Symanr Hanımlar merhaba, 25+5 ilk ikiz gebeyim aranızda normal doğum yapan var mı? yada sezeryan doğum için ne zmna kadar bekletiyorlar
Sogancik Symanr canım benim tanıdığım geçen sene ikizlere normal doğum yaptı. Hem haftası da düşük değildi.
ayseck47 Symanr merhaba bende 31+2 tek yumurta ikizlerine hamileyim geçen gün doktorum iki bebekte baş baş aşağı olursa istersen normal doğum deneye bilirsin dedi
Peri-han Symanr bende 25+6 ikizlere hamileyim. Birlikte gün sayalım arada haberleşelim olur mu? Doğumlarda birbirine yakın zamanda olacaktır ☘️☺️
zehranurr Symanr ben şu an 34+5 haftalığım sezaryen olucam. Planlı olmayacak gibi sağlıklı koşullar altında ne kadar durabilirlerse durdurmaya çalışıyoruz doktorumla
Prenseslerinannesii Bende 24+6 dayım ikiz benimde doktora sordum erken mi şimdiden bilmiyorum ama doğum şekli nasıl belli mi dedim o da yüksek ihtimal sezeryan dedi 🤷🏻♀️
Symanr ayseck47 banada aynısını dedi ama şöyle bi durumda var diyelim ki biri çıktı diğeri o an pozisyon değiştirirse sıkıntı diyor o an sezeryana alabiliriz dedi 🥴
Ezgice0 Symanr ben de 29 haftalık hamileyim benim bebişlerimin ikisi de tersler ☺️ Gerçi Doğuma doğru baş gelseler bile normal doğum istemiyorum ☺️
zehranurr Ezgice0 erken doğum riski bizde her zaman var maalesef. Kasılmalarım oluyordu progestan verdi doktorum biraz daha iyiyim. Ciğer geliştiriciye şimdilik gerek görmüyoruz eğer beklediğimizden erken olursa doğum 12 saat öncesinde bile vurulmuş olsa etkili oluyormuş.
Symanr Ezgice0 hayır erken doğum riski falan yok şükür ciğer geliştirici iğne falan hiç bişey söylemedi dr bna
Ezgice0 zehranurr Peki kasılma denen şey nasıl oluyor karnın sertleşmesi mi kasılma oluyor yoksa regl ağrısı gibi bir acı oluyor mu
zehranurr Ezgice0 karnın sertleşmesi oluyor doktorumun anlattığından anladığım kadarıyla. Bi kaç saatte bir karnın sertleşip düzelirse düzensizdir ama takip et 10 15 dakikada bir yaşarsan bana gece olsun fark etmeksizin haber ver demişti.
Ezgice0 zehranurr Hmm evet benim de oluyor arada sertleşiyor karnım ama bir düzeni yok. Keşke vücudumuza diyebilsek normal doğuma hazırlanma sakin ol senlik bir iş yok diye 😂 Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler bebeklerimiz İnşAllah 💕
ayseck47 Symanr onuda söylede doktor sonra konuşunca denemeye değermi dediğimde elbette dedi normal doğum çok iyi dedi sadece cesaretini topla kendine güven demişti
Burcumirac Symanr bende 31 haftam bitti ama doktorum sezeryan dedi ilk hedefimiz 35 haftayı tamamlamak sonra 37 dedi en geç 37 de alicam dedi