camellia Deletedmom93428 The Haunting: Bly Malikânesi diye bir dizi var netfilx ten izlemiştim çok sarıyo 😄 gerilim tarzında hikayesi olan bir dizi tavsiye ederim googleden bi bakın ama internette varmı bilmiyorum.
camellia camellia daha çok dram ama korkunç deüil yani vende çok korku izleyemem gerilim tarzında biraz ama daha çok dram tavsiye ederim sonunu merak ediyosunuz izlerken.
Ask_hosmus Deletedmom93428 sende bendensin 😂 bütün filmlerini ezberledim ama hala sıkılmadan izlerim😊 labirent serisini izleyebilirsin o da çok güzel 😊
Ask_hosmus denizinnannesi zombi expresi, labirent, ölümcül deney, bunlar harika özellikle zombi expresi 😊
Fundabysl Kusciviltisi ben beğendim çok güzeldi Normlade alt yazılı sevmem ama merakla gözümü kaçırmadım başka önerilerde alınır
Kusciviltisi Fundabysl bende aynı olmuştum çok severek izledim🙈 dizi izlerseniz tek sezonluk dark desire, şantaj ve gözlerinin ardında bunlarda aşırı güzel soluksuz izleniyor. Sahtekar var film oda güzel ama bu dediklerim kadar değil