Deletedmom93428 Kızlar googledan veya youtubeden izleyebileceğim animasyon olur komedi olur drama olur izlryebileceğim film önerir misiniz
aslanreis Deletedmom93428 ben bu ara diziye sardım şahsiyet polisiye tavsiye ederim bütün gün iş güç yapmadan onu izliyorum😂
Kusciviltisi Deletedmom93428 yok gizem ama soluksuz izlersin yani izlediğim en iyi film ötesi yok 😂 durmadan birilerine izletmeye çalışıyorum sghdjdkd
Kusciviltisi Deletedmom93428 yaaaa hiç korkunc değil hiç bak o kadar dizi film izlemiş biri olarak söylüyorum efsane 😂 korkarsan gel bize gsjdkdlşd
Kusciviltisi denizinnannesi olmaz mııı var tabi 😍 ay izle bak yorumlarını bana da yaz ben soluksuz izledim yani hiç beklemediğim bi finaldi ve bir bölüm
denizinnannesi Kusciviltisi tamam canim bu aksam izliycem ya baska varmi oyle o tarz onerebilecegin dizi ilgimi cekmiyor hicbiri ya zombili filmlere takmisim film kalmadi izliycem boyle surukleyici korku gerilim entrika 😂😂😂
Kusciviltisi denizinnannesi şantaj, dark desire, gözlerinin ardında bunları da soluksuz izledim baya heyecan ve gerilim var tam sevdiğim tarzlar tek sezonluk dizi bunlar da
Ask_hosmus denizinnannesi zombi expresi, labirent, ölümcül deney, bunlar harika özellikle zombi expresi 😊
aslanreis Deletedmom93428 evet evet googleden şahsiyet 1. Sezon 1. Bölüm diye aratın puhutv dende de cıkıyo ücretsiz
Kuzucccum Deletedmom9823 vaaayyy canınaaaa 😭😭 banada o kadar ki işlemiş nişanlıyken eşim onerı olarak ıstedı soyledım ızledı her anını önceden söylüyordum bak böyle olacak kız çok caresız falan bu kadar mı etkıledı senı dedı harıka yaaa