busraaa95 Merhaba sevgili anneler ve anne adayları🥰 ben bugün ilk defa kontrole gittim keseyi gördük ama bebek henüz yoktu bir hafta sonra tekrar gel o zaman görünür eğer görünmezse alttan muayene işe bakarız dedi. Acaba sizlerde de mi öyle oldu ☺️
Ayseee4238 busraaa95 kaçıncı haftadasin canım benim 5.haftada kese görünmüştü 7.haftada kalp atışını duymustuk
busraaa95 4 5 haftalık dedi en son adet tarihim 10 temmuz. Benim hesaplarıma göre 4 hafta 4 günlük oluyor ☺️ Ayseee4238
Ozfur Merhaba 5 haftalıktı kese göründü 7 haftalıktı kalp atışını duyduk çok şükür 🌸 Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sizede 🌸
busraaa95 Ozfur teşekkür ederim amin inşallah. ☺️🌸 peki 5. Haftada bebeği görebildiniz mi yoksa sadece keseyi mi gördünüz🌸
Ozfur busraaa95 sadece keseyi gördük bebek için erken daha demişti doktor ama kese göründüyse içini rahat tut Rabbimin izniyle bebişin seninle birlikte 💖 bende boş kese görünce çok takmıştım heryeri araştırdım anlayabiliyorum seni 😊
busraaa95 Ozfur aynen bende biraz telaş yaptım açıkçası çok araştırdım o yüzden bunalttım sizi de sorularımla çok teşekkür ederim bu arada 🥰🌷
Ozfur busraaa95 hayır ne bunaltıması hepimiz aynı heyecanları yaşıyoruz Rabbim olmayan herkese nasip etsin 🌸
Ozfur Gul2808 maşallah cinsiyet tahmininde bulundumu doktor acaba bende 12 haftaya giricem inşallah 🌸