Ozlem23 nslhhsn9221 uc çok sorun değil benimkide yok zaten bebeğin o kahverengi yeri komple ağzına sokması gerek en kotu plastik uçlar var onlardan kullanirsiniz
nslhhsn9221 Blackcloud yok artık öğrenmiş oldum. Bu program gerçekten işe yarıyor. Burda sormasam sıkardim belki de
Selen37 nslhhsn9221 23 haftalığım, yaklaşık 2 haftadır geliyor sıvı. Doktorum çok normal dedi içim rahatladı korkmuştum valla. Günde 3 4 damla geliyor tişörtüm ıslanıyor hafif, şeffaf renkte
Yenibirannee nslhhsn9221 beeenn 36. Haftamda geldi benimde hafif sarimtirak doktoruma.sordum normal sıkma dedi suan 38+2 haftaligim hala geliyo
nslhhsn9221 Yenibirannee benimde 36+4 oldu. Bende diyorum öyle sıvı geldiya doğum yaklaştı galiba demekki alakası yokmuş. 🤦😁
Gonul_enes nslhhsn9221 bendee isin garibi goguslerim cok bos sanki sutlenmeyecekmis gibi yaa sizin nasil
Milenka nslhhsn9221 Bende 26.haftadami 28.haftadami ne geldi. O zamanlar sıkmıyordum doğum tetiklenmesin diye Şimdi 40+5 deyim sıkıyorum ama yine doguramadim 😂 Süt gelmesinin bir zararı yok.Hatta iyi hissettiriyor
nslhhsn9221 Milenka ya ama arkadaşlar da yazmış ya o ilk sütler kıymetli diye siz yine de sıkmayın bence 😊
Ozlem23 busraslan1 😄😄😄 bizimkinde doğmaya niyeti yoktu neler yaptım mecbur sezeryan oldu sonra keyif bebesi bizimki
busraslan1 Ozlem23 benimki normal gelir inşallah ya sona kadar bekleyip sezeryan olmak en korktuğum şey. Bekliyoruz keyfini bakalım 😂😂