tandirella001 HappyMom kıııız dün doktoruma sordum echomar özel hastanede normal dogum 2500 sezaryen 2700. Ödüm koptu buradaki fahiş fiyatları görünce. Hemen sordum. Ve buradaki fiyatlardan sonra bedava gibi geldi aman allahımmmmm
Burcuyasa esmakc ikiz oldukları için ilk sebep ikimci sebep makat gelişliler malesef 🤷🏻♀️ Üçüncü sebep ise tüp bebekler tüp bebekte normal doğum önermiyor doktorum🎀🥰
gizemayca1 ftmnrdmrl bana da oyle demişlerdi günümüzü aldık kovit testini devlet Hastahanesınde yaptırmayı dusunuyorum 😊
Seminn Melih_funda evet canım gec n hafta sezeryan oldum 3bin ama 150 lira covid test ücreti var sen ve refakatçine
Elisa01 Merve112 ben pek beğenmedim doktoruda ağzının içinde konuşuyor çok enerjisiz ne bilim ama başka doğru düzgün doktor yok buralarda ben adanalıyım oradaki doktorum efsaneydi
Merve112 Elisa01 Can da Ufuk Beyi önerdiler oraya gideceğim cd de kayıtta veriyormus görüntüleri devlette Evrim Bey de var onuda tavsiye ederim
Eusluu BsrGlmz valla ben hastanesinde Nergis kılıçtanda memnunum bide hastanenin yakın olması işime geliyor her yönden güzel benim için yani
Seminn Melih_funda Aygün hanım canım yeni geldi çallı meydandan bende onunla birlikte son ayımda şifaya geçtim Allah razı olsun ondan çok iyidir
Cicekkiz1 Bekdikli merhaba görünce yazmak istedim. Fatma aydın cok iyi bir doktor. Knu tavsiye ederim. Arkadasım ona gidiyordu. Tayini cıkınca bırakmak zorunda kaldı. Fatma aydın tercih edin derim 😍
Serogluuu Neslihanslhn Serpil hanımın tekniklerinden memnunum ilerleyişinden , doğum aşamasında saygısından doğal doğumcu olmasından