Rabia_0703 Bebekkarakuzu Allah Allah 7 aydır gidiyorum daha soralı bir ay bile olmadı bize normal doğum 2100 sezeryan 2500 dediler her sene fiyatlarda 300-400 TL artış oluyor bizim aileden her sene biri doğurduğu için fiyatlara hakimim😂 ama velevki artmış olsun bir anda o kadar artmış olamaz ya yarın ilk işim bunu öğrenmek olacak mutlaka
BsrGlmz Mom3834 merhaba ben bi ay önce bilgi aldığımda normal için 2300 dediler bana ama çok fark var acaba doktor prof vs mi?
Btlcngz123 BlueButterfly ben 5 ay önce doğum yaptım orda 3000 tl ödedik normal doğum dr koray duman şiddetle tavsiye ederim
Sevda19 Beyzannns merhab hangi doktora gidiyırsunuz acaba bende esenyurta oturuyorum doktor arayşındayım
Beyzannns Sevda19 reyap sağlık gönül Kazezoğlu doktorumdan çok memnunum gereksiz olan hiç bi bilgiyi vermiyor ayrıca bebeğiniz ve sizin sağlığınıza uygun yönlendirme yapıyor 25.haftama geldim Allah’ıma şükür olsun ki 🥰🥰
Kardeleen Eusluu memnunum doğumum yakın, az kaldı o zamana kadar fikrim değişmez diye düşünüyorum bakalım
BsrGlmz Eusluu aslında ben emsey canan hanıma gidiyordum memnundum doğum fiyatı 5000 TL idi pahalı geldiği için geçen gün ilk kez çamlıca medipol ayse hanıma gittim, ama birde Pendik medipol mine fisun hanımı deneyeceğim siz memnun musunuz 😊
tirtilinannesii Ceydaysn maşallah uçmuş muayane ücreti 🤦🏻♀️Ama biliyorsunuzdur randevu aldıktan sonraki 15 gün içinde ücretsiz muayane hakkınız var 1 kez daha
Serogluuu Dilekcnkn ben Serpil hanıma gidiyorum 9000 ₺ fiyat verdi ondan sormak istedim teşekkür ederim sizin doktorunuzu araştıracağım 🙏🏻
Foodengineer aysenur2535 Urfa için çok değil mi ben de kontrollerim için oraya gidiyorum ama doğum İstanbul’da olacak . O yüzden hiç doğum ücreti almadım
aysenur2535 Foodengineer Bülent Sezgin’e gidiyorum doktorumdan çok memnunum o yüzden fiyatın pek bir önemi yok. Metrolife ve Lotus ile anlaşması var hastanenin birisi 4 bin diğeri 5 bin istiyor
Eusluu BsrGlmz valla ben hastanesinde Nergis kılıçtanda memnunum bide hastanenin yakın olması işime geliyor her yönden güzel benim için yani
Dilekcnkn Serogluuu Rica ederim bildiğim kadarıyla serpil hocanın ücreti fazla birde benim batı bahat indirimim var sizin indiriminiz var mı ?
Serogluuu Serogluuu Dilekcnkn bana bir indirim geçerli olmuyor fiyatlar sabit dediler ama nasıl bir indirim sizinki acaba 🙏🏻