Eminedvlc12 HappyMom valla baktimda herkesin ne çok parası varmış ben üniversite hastanesinde yapcam 29 haftalık hamileyim geçen hafta acilen 5 gün hastanede yattım sadece 5 günde 10dan fazla nst ye bağladılar daha neler neler hep perinenoloji doktorları muane ettiler özelde olsaydı kaç TL çıkarırdı bilmiyorum okadar güzel hastanelerimiz varken gerek varmı bilemedim
Dilekcnkn Jalesysl Sgk üzerinden sanırım özel sağlık sigortalı geçmiyor bir ara doğrum sigortalarından yaptırmak istedim ama o hastahanede geçmiyor diye öğrendim benimli genel sağlık sigortası . Normal doğum ücreti bu kadar aslında 8500 ama ben daha önce batı bahat hastahanesine gittiğim için indirimle gidiyorum doktorumda neslihan bahat çok şükür çok memnunum 😊
DH_5151 Bekdikli merhaba canım bende Erzuruma yeni geldim o hastaneye gitmeyi düşünüyorum hangi doktor tavsiye edersin fiyatlar nasıl bilgin varmı acaba☺️
Bekdikli DH_5151 merhaba ☺️ bende il dışından geliyorum çok bi bilgim malesef Gül Demet diye bi doktor duydum ona gitmeyi planlıyorum bende 🌸
DH_5151 Bekdikli peki teşekkürler hepimiz yeniyiz ozaman inşallah memnun kalırız doktorlarımızdan bende Fatma aydından aldım
Bekdikli arelinannesiii Bünyamin beye gittim ama tüp bebeğe ağırlık vermiş pek memnun kalamadım , bundan sonra Gül Demet hanıma muayene olmayı düşünüyorum , henüz benim de çok bi fikrim uok 🤷♀️
EvrimCitir İzmir medical parkta doğum, doğuma kadar ve doğum sonrası içinde muaneyeler herşey içinde 5100 tl gelen sağlık sigortası yaptırdım. 🤰🏼
Ceyaa eliflev53 Mayıs ayında sorduğumda 3200lerde rakam değişiyor işte 2015te 1150ye yapmıştım bende sezeryan