DeryaYuz HappyMom HappyMom Özel bir bankada çalışıyorum. Sağlık sigortam var. Hiç para vermeyeceğim çok şükür. İstanbul ataşehir florence nightingale de yapacağım doğumu. Ama sigortam hastaneye 9.000 tl civarı ödeyecek.
Ozgekdr Rize karadeniz kadın dogum doktorumla, trabzon imperial’da yapıcam. Allah kısmet ederse. 6500 normal sezaryen fark etmiyo. Hersey dahil.
CerKo Tugbamete normal yada sezeryan farkediyor mu bilginiz var mı birde doktor hastanenin doktoru mu fiyata dahil mi doktor acaba 🌺
Tugbamete CerKo merhabalar evet hastanenin doktoru Op.Dr.Emrah Beyan’a gidiyorum ben normal sezaryen olarak ayrım yapmadılar 4000 doğum epuduralli olcaksa 300 daha alıyoruz dediler ama pazarlık yapılabiliyor ilk doğumumu da orda yapmıştım indirim uyguladılar şimdi daha erken diye henüz pazarlık yapmadık
Zeynep_49 14meydan14 Evet çok memnunum doktorum için o hastanede doğum yapmak istiyorum fiyati yuksek olduğu hâlde çok rahatlik veriyor insana kendimi onun ellerine emanet edebilirim düşüncesi oluyor bende
Zeynep_49 14meydan14 bizede verdi ama herşey içinde diyebisey yazmıyordu yarın gidecem zaten detayli sorarım
OzdenLina mylittlepony Valla benim doktorum ozel kendisi o hastaneyle anlasmaliymis normalle sezeryan arasi 250 lira demisti ama
Merve112 Elisa01 ben İlker Gülbaşarana gidiyorum memnunum anlatıyor her şeyi ama ultrason kayıtları normal A4 te veriliyor o yönü kötü😢
Elisa01 Merve112 Okan Arslan’a gittim bugün oda A4 te veriyor ne kadar saçma o kadar para alıyorlar ama düzgün vermiyorlar
Ozgull11 Nurtrky doktor ücreti ayrı mı oluyor bende istanbul özel adatıp hastanesine gidiyorum zorunlu sezeryan 4.500 benim ikiz olduğu için 5.500 dediler başka da birşey sormadım yani ayrıca doktor ücreti nedir
Nurtrky Ozgull11 doktorum dışarıdan özel muaynesi var bir hastanede çalışmıyor anlaşmlı hastanelerde doğum yaptryor. Sizin doktorunuz hastanede çalışıyorsa verilen fiyat geçerli olur
Busra2524 Ozgull11 bende adatıp hastahanesine gidiyorum Fatma hanıma , bugün aradım danışmayı 4000 dedi Doğuma covid testi 250 nst 60 lira dedi dr isterse kendin istersen 260 .. acaba gece filan gelme de ekstra para ödeniyor mu bilen var mı
ZynpL Nurtrky Benim de doktorum disaridan , doktorunuzun ismini ogrenebilir miyim? Bir çok doktor dışarıdan gelip hizmeti tercih ediyor galiba
[silindi] @NaimeYilmaz Hayırlı geceler, benim kullanıcı adım değişti birden kendiliğinden. Neden acaba yardımcı olurmusunuz?
Ssstey Dilekcnkn evet ben de neslihan hanimin takibindeyim ve arada kaldim kat ebeleride yardimci olmasi gerekiyor aslında ben de cok dusunmuyorum 1000 tl kadar fark oluyor
Dilekcnkn Ssstey Yani insan mecburen düşünüyor zaten yeteri kadar pahalı siz gittiniz mi hiç Neslihan hocaya yoksa gitmeyi mi düşünüyorsunuz